Saltar al contenido

Tiedätkö milloin sakot määrätään?

14 de enero de 2023
Tiedatko milloin sakot maarataan

Saatat epäillä, mutta kyllä sakot määräävät, mutta sinun pitäisi tietää, että määräajat ovat melko pitkiä. On mielenkiintoista, että tunnet heidät, jos voit koskaan hyödyntää tietoja ja valittaa taloudellisesta seuraamuksesta.

Totuus on, että kuten mikä tahansa vika, a sakkoa voidaan määrätä tietyn ajan kuluttua sen määräämisestä. Ensimmäinen asia, joka sinun tulee tietää, on aika, jolloin liikenneviraston tai kaupungintalon on ilmoitettava rikkomuksesta ja suoritettava sen perintä sen jälkeen.

Sinun täytyy pitää mielessä kaksi käsitettä; Toisaalta on reseptiaika rikkomuksesta ja toisaalta seuraamuksesta.

Kun määrää sakkoja

Ilmoitusaika on kolme kuukauttas vähäisistä rikoksista ja kuusi kuukautta vakavista ja erittäin vakavista rikoksista. Jos saat ilmoituksen tämän ajan jälkeen, sinun tulee tietää, että sinun ei tarvitse maksaa sakkoa. Taloudellisen pakotteen voimassaoloaika on neljä vuotta ja loput sanktiot määrätään vuoden kuluttua.

On tärkeää tietää, että vanhentumisaika alkaa kulua sitä seuraavasta päivästä Hallinto julistaa liikennelippuyhtiöksi ja julistaa seuraamusyhtiöksi. Mutta kuten näet, nämä ovat melko pitkiä aikoja, jotta voimme luottaa toiveihimme, ettemme saa ilmoitusta ennen laissa säädettyä aikaa.

Lopuksi, jos vuoden kuluttua menettelyn aloittamisesta ei ole saanut mitään seuraamuksia, seuraamustoimet arkistoidaan paitsi siinä tapauksessa, että taloudellinen sanktio. Tässä tapauksessa he voivat vaatia sakkoa neljän vuoden ajan.

Jos jostain syystä uskot, että sakko ei ole oikeudenmukainen, sinulla on viisitoista työpäivää aikaa esittää väitteet asiasta ja valittaa. Määräaika alkaa siitä hetkestä, kun saat ilmoituksen. Sinun tulee tietää, että syytökset voidaan esittää missä tahansa postissa tai ilmoituksessa ilmoitettuihin osoitteisiin. Muista, että jos suoritat maksun ensimmäisessä 20 päivää saman määrä laskee 50 prosenttiin.

Oliko tästä viestistä apua?