Kestää tilikausi 2021 se on unohtunut kaikille autonvalmistajille. Käytännössä ei ole yhtään tuotemerkkiä, jonka tilinpäätös olisi mennyt täydellisesti yhteen. Varsinkin kun he ovat joutuneet kohtaamaan loputtomasti COVID-19-kriisistä johtuviin ongelmiin sekä tarvikkeiden ja puolijohteiden puute. Toistaiseksi Ukrainan hyökkäys ei heijastu 22. päivän taseisiin, vaikka ei kestäkään kauan, että se käy niin huonosti, erittäin huonosti.

Oli miten oli, kaikki brändit julkistavat kuluneen vuoden 2021 taloustiedot. Skoda Se on viimeinen, joka on lisätty tähän luetteloon ja todella hyvillä numeroilla. Mutta myös hyödyntäen tämäntyyppisten tapahtumien aiheuttamaa melua, hän on pudottanut pommin. Jos et ole huomannut he ovat julkaisseet teaser-kuvan, joka piilottaa (sumentaa) tuntemattoman mallin. Kiinnitä huomiota uutisiin, koska ne ovat erittäin voimakkaita…

Tällä teaserilla Skoda ilmoittaa verhottuna, että se muuttaa suunnittelulinjaansa…

Skoda Modern Solid teaser

Osoita ensin se Skoda myi yhteensä 878 200 autoa maailmanlaajuisesti vuonna 2021. Tämän suuren volyymin ansiosta se on pystynyt saamaan voittoa 1 080 miljoonaa euroa. Ja mikä parasta, hän tekee sen joidenkin kanssa myyntiä, joka on vähentynyt vuoteen 2020 verrattuna peräti 122 600 yksiköllä. Mutta on toinenkin seikka, joka osoittaa tšekkiläisen talon hyvän suorituskyvyn: sen yksikkövoitto on kasvanut 6,1 prosenttiin.

Ja toistaiseksi Skodan myynti-, voitto- ja tulotietojen osalta. Mielenkiintoinen asia tulee myös heidän julkaiseman teaser-kuvan kädestä. Kuten olemme aiemmin todenneet, sumennuksen jälkeen voidaan nähdä keskikokoinen SUV, jota seuraa legenda. Sen otsikko «ModernSolid. Skoda Design ». Ja kaikista mielenkiintoisinta on, että hän pakenee SUV coupe -konsepti joka on niin muodikas ja kattaa segmentin myynnin.

Vaikka tätä salaperäistä maastoautoa ei arvostetakaan, siinä on Skodan innovatiivinen etumuotoilu. Sitä arvostetaan kuinka he ovat viimeistelleet grillin tai optiikan pystysuuntaisilla LED-päiväajovaloilla. Tapa, jolla he ovat näyttäneet edessä, saa meidät ajattelemaan, että kohtaamme uuden sähkösarjan, jota he kehittävät Volkswagen-konsernin MEB-alustalle. Ensimmäisen saapuminen ei kestä kauan, mikä vahvistaa odotuspäivämäärät.

Kyllä, koska vasta tämän vuoden lopussa Mladá Boleslavin talolla on enemmän tietoa uusi suunnittelukieli, jolla hän työskentelee. Sillä välin meidän on odotettava, mutta olemme vakuuttuneita siitä, että se näyttää kypsemmät ja houkuttelevammat kasvot… Kärsivällisyyttä…

Lähde – Skoda