Zagato on yksi markkinoiden hienoimmista korinrakentajista ja käsintehtyistä autonvalmistajista. Hänen tarinansa on yksi runsaimmista siitä, kuinka paljon niitä on autoalalla, mutta viime aikoina hän on ollut hieman hämmentynyt. Ennen kaikkea siksi Siitä ei ole pitkä aika, kun se esittelee suuria uutuuksia. Edellinen ehdotus, joka näki valon, oli vuosi sitten, vuonna 2020, ja sen nimi oli IsoRivolta GTZ. Näyttää kuitenkin siltä, ​​että tämä sarja päättyy hyvin pian.

Jos olet unohtanut, Zagaton mahtavia kumppaneita ovat olleet Aston Martin ja Alfa Romeo. Yhdessä heidän kanssaan hän on luonut myyttisiä malleja, jotka ovat aitoja jalokiviä pyörillä. Itse asiassa, kun jokin valmistetuista yksiköistä menee huutokauppaan, ne saavuttavat skandaalihinnat. Tämä on todiste siitä, että he ovat parhaita ja lisäksi, että markkinat haluavat enemmän. No, luonnos, jonka he ovat julkaisseet voisi olla vihje siitä.

Huhujen mukaan Zagato työskentelee Alfa Romeon parissa…

Zagaton luonnos

Sen julkaisemiseen valinnut kanava on heidän virallinen profiilinsa Facebookissa. Jos käännämme viestin, näyttää siltä, ​​​​että on selvää, mikä sen tavoite on: onnitella lomaa (joulu). Itse asiassa näyttää siltä, ​​​​että edessämme on tyypillinen valokuva, joka lähetetään (tai lähetetään) lomakorttina. Kuitenkin on huhuja, jotka korottavat ääntään sanoakseen sen tämän luonnoksen tai teaserin jälkeen (Kutsu sitä miksi haluat) on toinenkin tarkoitus joka on nyt piilossa.

Eri lähteiden mukaan, kuten QNMotori, Zagato saattaa olla luomassa uutta Alfa Romeoa. Tai pikemminkin hyvin erikoinen versio yhdestä italialaisen yrityksen luettelossa tällä hetkellä olevista malleista. Itse asiassa he uskaltavat sanoa, että se olisi a Giulia TZ4 ja että se saapuisi joulun jälkeen. Mutta se ei ole ainoa asia, jota he uskaltavat sanoa, koska he myös osoittavat sen se perustuisi Giulia Quadrifoglio Verdeen

Ja saatat ihmetellä, mikä tavoite tällä uudella Zagatolla olisi? No, syitä olisi useita ja ne kaikki painavia. Ensimmäinen, varten palauta tuotemerkki ensimmäiselle tietoriville. Toinen olisi varten osoittaa kunnioitusta Alfa Romeolle ja menneisyys, joka sitoo hänet häneen. Ja lopuksi, mikä ehkä tärkeintä, herättää henkiin olemus yhdestä rakastetuimmista ja valitettavasti unohdetuimmista malleista, joka syntyi heidän yhteistyöstään: Alfa Romeo SZ 1989.

Siellä on pidä silmällä Zagaton seuraavia liikkeitä, koska he suunnittelevat jotain, ja ehkä lihavia, se on ilmeistä … Kärsivällisyyttä herrat …

Lähde – Facebookin Zagato – QNMotori