Saltar al contenido

Tiesitkö, että on olemassa huumeita, jotka ovat kiellettyjä ajamisessa?

24 de febrero de 2023

Usko tai älä, mutta pelkkä vilustuminen voi vaikuttaa ajamiseen. Siksi aiomme tietää Kielletyt huumeet ajamiseen Espanjassa. Nämä tuotteet voivat aiheuttaa uneliaisuutta, sekavuutta, näköhäiriöitä, keskittymiskyvyn heikkenemistä, euforiaa, effusiivisuutta, aggressiivisuutta ja jopa hidastaa refleksejäsi.

Voimme sanoa, että jotkin huumeet ovat kiellettyjä ajamisessa Espanjassa, koska ne voivat heikentää kykyjäsi ratin takana ja voivat aiheuttaa todellisen vaaran molemmille. turvallisuus kuin muille tiellä liikkuville.

Analgeetit, anksiolyytit, rentouttajat ja jopa muistisairaudet voivat vaikuttaa merkittävästi ajamiseen. Jos käytät jotakin näistä lääkkeistä, on parasta neuvotella lääkärisi kanssa ennen kuin istut ratin taakse. From napsautuksia Haluamme auttaa sinua parantamaan turvallisuuttasi ja kertoa sinulle näiden lääkkeiden käytön vaaroista ennen ajamista.

Mitkä ovat tärkeimmät huumeet, jotka ovat kiellettyjä ajamisessa Espanjassa?

Totuus on, että tiettyjen lääkkeiden nauttiminen ennen ajoa vaatii paljon tiukempaa ja tarkempaa sääntelyä, jotta potilaat voivat tietää, kuinka vaarallista tämän tyyppisten huumeiden vaikutuksen alaisena ajaminen voi olla. lääkitys. Tärkeää on kuitenkin muistaa, että Espanjassa ajokielletyillä lääkkeillä on pakkauksessa symboli, joka ilmoittaa rajoituksen Liikenneviraston edellyttämällä tavalla.

Ennen kuin tiedät tärkeimmät huumeet, jotka ovat kiellettyjä ajamisessa Espanjassa, sinun tulee tietää se mikä tahansa pilleri tai siirappi voi vaikuttaa ajokykyysi. Joka tapauksessa on suositeltavaa neuvotella hoidon määrääneen lääkärin kanssa.

Nämä ovat huumeita, jotka ovat kiellettyjä ajamisessa Espanjassa

  • loratsepaami: Espanjassa tämä lääke on kielletty ajossa, koska se kuuluu vahvimpien bentsodiatsepiinien perheeseen ja toimii anksiolyyttisenä, rauhoittavana, muistin ehkäisynä tai lihasrelaksanttina muun muassa unettomuuden, neuroosien, jännitysongelmien hoitoon.
  • alpratsolaami: Se on bentsodiatsepiini, jota määrätään ahdistuneisuuskohtausten, voimakkaan stressin, paniikkien tai ahdistuksen yhteydessä.
  • Lormetatsepaami: Sitä käytetään rauhoittavana, amnestisena, ahdistusta lievittävänä ja rentouttavana aineena. Toisin kuin loratsepaami ja alpratsolaami, tätä lääkettä käytetään lyhytaikaisiin hoitoihin.
  • metamitsolinatrium: Hoidot tällä lääkkeellä on tarkoitettu lievittämään voimakasta kipua ja korkeaa kuumetta.
  • Metformiini: tyypin 2 diabetesta sairastavat potilaat käyttävät sitä usein verensokerin hallintaan.
  • Tramadoli: Tämä lääke kuuluu opioidianalgeettien perheeseen ja sitä käytetään lievittämään kipua kohtalaiseen tasoon asti.

Oliko tästä viestistä apua?