Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

The Espanjan tieverkosto Se on yksi yleisen valtionhallinnon tekemien leikkausten vaikutuksista eniten. The investointien puute sen parantamiseen ja säilyttämiseen Se on saanut ne muuttumaan hyvästä suojelusta huonoksi. Tähän on lisättävä, että monia reittejä ei ole mukautettu niiden läpi kiertävän liikenteen määrään, jolloin niistä tulee melko vaarallisia mustia pisteitä.

Yhden viimeisimmän DGT:n ja useiden liikenneonnettomuuksien uhriyhdistysten tekemien tutkimusten mukaan yksi Espanjan vaarallisimmista mustista pisteistä sijaitsee N-435:ssä. Tämä tie sijaitsee Badajozin maakunnassa Extremadurassa ja yhdistää Almendralin ja Barcarrotan kunnat Badajozissa. Itse asiassa sen osuudella, hieman yli 12,5 kilometriä, useita ihmisiä on kuollut tai loukkaantunut vuosien varrella.

Teiden selvitys niiden tilanteen arvioimiseksi suoritetaan seuraavasti…

Tieolosuhteet Espanjassa

Näitä tutkimuksia suoritettaessa tekijät, jotka otetaan huomioon määritettäessä tien todellista tilaa ovat seuraavat.

  • Jalkakäytävän yleinen kunto. Vaikka se ei ehkä näytä näkyvältä, kierto kuluttaa asfalttia tien vastaanottavan liikenteen vuoksi. Jotta se pysyisi hyvässä kunnossa, sinun on tutkittava asettelua ja pinnoitettava uudelleen aika ajoin. Halkeamia, kuoppia ja suuria reikiä sisältävä jalkakäytävä voi aiheuttaa onnettomuuksia.
  • pystysuuntaiset kyltit. Merkit ovat vastuussa sääntöjen noudattamisesta tieliikenteessä. Jos niiden näkyvyys on huono, ne ovat rikkaruohojen peitossa tai rikkoutuneita, ne voivat aiheuttaa onnettomuuksia. Monissa yhteyksissä ja teillä merkit ovat niin vanhoja, että niitä ei voida nähdä huonossa näkyvyydessä tai yöllä, jolloin vaara lisääntyy eksponentiaalisesti.
  • vaakasuora signalointi. Sen säilyminen riippuu siitä, kuinka tien päällyste on kunnossa, koska ne on maalattu sille. Monilla osilla sen linjat ovat kuluneet aika, aurinko ja autot. Muissa tapauksissa ne maalataan liukkaalla maalilla, joka voi aiheuttaa luistoonnettomuuksia autoille, autoilijoille tai pyöräilijöille.
  • suojakaide. Nämä auttavat meitä olemaan pois tieltä onnettomuuden sattuessa. Ajan mittaan on osoitettu, että olosuhteista riippuen (pyöräilijät ja autoilijat) ne voivat olla vaarallisia.

Tieolosuhteet Espanjassa

  • sijaintimajakat. Tien päissä sijaitsevat majakat ja heijastimet ovat usein huonokuntoisia tai rikki. Tien rajaavien viivojen puuttuessa he vastaavat seurattavan polun merkitsemisestä.
  • ympäristön valaistus. Kaupunkien lähitiet ovat valaistuja, vaikka se on usein puutteellista. Valta- ja sivutiet eivät ole valaistuja, mutta jos niiden sijaintimajakat ovat puutteellisia, ajaminen muuttuu vaarallisemmaksi ja vaarallisemmaksi.

Teoriassa Espanjan teiden huono kunnossapito ratkaistaan keräys, joka toteutetaan uuden valtateiden ja valtateiden käyttömaksun kautta jotka tulevat voimaan tänä vuonna 2023 tai vuonna 2024. Nähtäväksi jää joka tapauksessa, tulevatko ne käyttöön ja jos tulevat, niin osoitetaanko nämä rahat tähän tarkoitukseen…

Lähde – Liikenteen pääosasto (DGT)