Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Toyota Crown on yksi Japanin vanhimmista malleista. Pitkän kaupallisen elinkaarensa aikana se on tuntenut yhteensä 15 sukupolvea ja niillä kaikilla on yksi yhteinen piirre: siinä oli klassinen tyyli ja kori, joka vetosi hienoimpiin asiakkaisiin. Itse asiassa, kotimaassaan häntä pidetään premium-mallina kilpailevien yritysten, kuten baijerilaisen Audin, BMW:n tai Mercedes-Benzin, yläpuolella.

Kuitenkin katsoen tulevaisuuttaan, Toyota Crown tulee keksimään itsensä uudelleen. «Kaiken elämän» sedaneilla ei ole enää entisestään vetovoimaa, ja merkin johtoryhmä on uskonut, että he voisivat antaa sille käänteen. Joten he ryhtyivät töihin Suunnittele kori, jossa yhdistyvät sedanien, katumaasturien ja coupéen esteettiset ominaisuudet. Tuloksen saattoi nähdä muutama päivä sitten sen patenttivuodon ansiosta, mutta tänään se on pukeutunut väreihin.

Toyota Crown näissä renderöinneissä perustuu muutama päivä sitten vuotaneen patentin suunnitteluun, jonka löydämme heinäkuun 15.

Kolesan Toyota Crown takarenderöinti

Kuten olemme jo maininneet, uuden Toyota Crownin muotoilu paljastettiin muutama päivä sitten. Jos tämä patentti ei olisi «paennut», tästä mallista meillä olisi vielä vähemmän tietoja. Kyllä, sillä vaikka se onkin maansa myydyin, brändi on onnistunut varmistamaan, että sen pääominaisuudet eivät vuoda. Mutta täydellinen hallinta ei ole mahdollista ja vuotaneiden kuvien ansiosta Kolesa on pystynyt siihen «väri» nämä renderöinnit havainnollistamaan meitä.

Toisin kuin muissa tilaisuuksissa, Kolesan tiimi on rajoittunut käyttämään patenttikuvia. Sen luomista varten heidän ei ole tarvinnut retusoida mitään, koska ainoa asia, mikä heiltä puuttui herätäkseen henkiin, oli väri. Tältä yksi näyttää erittäin houkutteleva fastback tyylinen kori muistuttaa Citroën C5 X:tä tai Peugeot 408:aa. Mutta ne eivät ole ainoita, jotka erottuvat joukosta: konepelti, tavaratilan luukku tai muovipinnoitteet.

Kaikki nämä elementit on viimeistelty mustalla sävyllä toisin kuin korirakenteen sininen.. Tämä johtuu siitä, että ne esiintyivät jo patentissa sellaisina ja Kolesa halusi säilyttää alkuperäisen estetiikan. Sisätiloista ei kuitenkaan ole kuvia, ja muutamat tiedossa olevat tiedot viittaavat siihen, että se näyttää samanlaiselta kuin jo tuntemamme viimeaikainen bZ4X. Meidän tulee olla kärsivällisiä sen virallinen debyytti tapahtuu ensi heinäkuun 15 digitaalisessa muodossa.

Jos siihen mennessä tiedät enemmän tietoa, tiedät sen ennen muita…

Lähde – Kolesa