Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Nykyään kukaan ei epäile teho ja paino, joka Toyota Motor Corporationilla on autoalalla. Se on yksi arvostetuimmista valmistajista, ja sillä on paras kuva siitä, kuinka monta voimme löytää. Itse asiassa sen valikoima toistuu vuosi toisensa jälkeen luotettavimpien merkkien joukossa, ylittäen ilman epäpuhtauksia. Se ei kuitenkaan ole vapautettu joidenkin maiden vastustaessa sitä joko siksi, että sen valikoima ei ole asiakkaiden makuun tai koska sen hinnat eivät täsmää.

Intia on yksi niistä alueista, jotka vaikeuttavat Toyotan toimintaa. He ovat vuosia yrittäneet päästä näille markkinoille omilla malleillaan, mutta jatkuva epäonnistuminen pakotti heidät muuttamaan taktiikkaa. Nyt hän kävelee käsi kädessä erittäin voimakkaan kilpailijan kanssa, joka «lainaa» hänelle joitain hänen mallejaan, kuten Glanzan. Vaikka se voi muuttua uusi Toyota HyRyder on pian näkemässä valoa. Huomioi, sillä se voi tarjota vuoden yllätyksen…

Toyota HyRyder on SUV, joka on suunniteltu ja valmistettu yhdessä Suzukin kanssa, yksinomaan Intiaan…

Kuten olemme kertoneet, Toyotan valikoima Intiassa on sekoitus sen omia ja kolmannen osapuolen malleja. Kuitenkin kanssa HyRyderin syntymästä tilanteen pitäisi muuttua. Syy tähän on yksinkertainen: se on kehitetty yhdessä Suzukin kanssa. Näin on, koska molemmilla merkeillä on a vahva yhteistyösopimus jonka ansiosta ne voivat kasvaa, vaikka ne eivät astu maahan. Ja ensimmäinen yhteinen projekti näkee päivänvalon muutaman päivän kuluttua kaupunkimaastoauton muodossa.

Japanilainen talo on siis ryhtynyt ilmoittamaan tämän Toyota HyRyderin lanseerauksesta postata videoita. Virallisella YouTube-tililläsi on kaksi ensimmäistä, mutta lisää tulee varmasti. Ensimmäisessä voimme nähdä karkeasti osan tämän SUV:n esteettinen koodi. Itse asiassa, sillä ei ole mitään tekemistä Urban Cruiserin kanssa että hän myy ja on muunnelma kumppaninsa Suzukin Vitara Brezzasta. Lisäksi tämä malli on hieman anteliaampi.

Toinen klippi seuraa ensimmäisessä nähtyä trendiä: ajan ja yksityiskohtien lyhyyttä. Mutta tässä tapauksessa keskity joitain sisustuselementtejä. Yhdellä silmäyksellä voit nähdä digitaaliset ilmastointilaitteet tai infotainment-järjestelmän keskuskosketusnäyttö. Näyttää myös siltä, ​​että se voi olla varustettu mobiilisovelluksella, jolla voidaan hallita joitain elementtejä, kuten ilmastointia tai tiettyjä parametreja, kuten tarkistuksia ja yleistä tilaa.

Hänen tekniikastaan ​​​​vähän sanottavaa, koska silti Ei tiedetä, onko HyRyde (ja sen veli) luotu Suzukin vai Toyotan alustalle. Selkeältä näyttää, että sen hybridijärjestelmä voi olla Toyotalta sen mukaan, mitä yhdessä teaservideoista nähtiin. Joka tapauksessa sen debyytti tapahtuu muutamassa tunnissa, joten meidän ei tarvitse odottaa kauan tietääksemme kaikki sen tiedot…

Lähde – YouTuben Toyota India