Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Minibussit ovat poissa muodistase on tosiasia, mutta on merkkejä, jotka panostavat edelleen niihin. Toyota Se on yksi niistä, jotka uskovat, että heillä on edelleen mahdollisuuksia, vaikkakaan ei kaikissa maissa, joissa he ovat läsnä. Siksi sen valikoimassa on tämän tyyppisiä jäseniä, kuten yhdysvaltalainen Sienna tai nyt debyyttinsä tekevä Sienta. Eikö tämä malli soita kelloa? Ehkä, ja se on tavallisin, koska kun sitä myydään kotimaassaan, sillä ei ole vaikutuksia Euroopassa.

Tästä huolimatta, Vanhalla mantereella tapasimme Toyota Sientan esi-isän. Jos hän Yaris Verso että hän myi jonkin aikaa japanilaisen yrityksen ja että vaikka on vaikea uskoa, hän saavutti jonkin verran menestystä. No, tämä suunnittelu- ja sisustusfilosofia on edelleen voimassa Japanissa ja tämä uusi sukupolvi on todiste siitä. Lisäksi se menee ekologiseen muotiin lanseeraamalla a hybridi voimansiirto joka on lisäksi meille tiedossa. Pidätkö hänen konseptistaan? Kyllä vai ei?

Toyota Sienta on hybridi kompakti tila-auto, jossa on seitsemän istuinta…

toyota istua

Kuten kuvista näkyy Toyota Sientassa on tila-autotyyppinen kori ja sisäinen koko. Säästäen etäisyyksiä paljon, sen estetiikka muistuttaa nykyisen Fiat Pandan ulkonäköä. Kyllä, koska se yhdistää kaarevat linjat muihin suoriin, kuten sivuikkunoihin tai optiikkaan. Tärkein asia tässä tila-autossa on kuitenkin sisällä. Kyllä, koska on tarpeeksi tilaa jopa seitsemälle matkustajalle.

Toyota Sientassa on raikas ja nuorekas muotoilu. Se näkyy viivoissa, jotka muodostavat kojelaudan ja lisäelementit, kuten tuuletusaukot. Emme voi myöskään sivuuttaa ovien hansikaslokeroita tai sitä, kuinka ne ovat käyttäneet materiaaleja tuomaan ohjaamoon lisää väriä. Suuren keskeisen kosketusnäytön tai a digitaalinen ja analoginen kojetaulu joka näyttää tärkeimmät ajotiedot.

Turvallisuuden kannalta Sienta sisältää mm yrityksen Safety Sense -järjestelmän viimeisin kehitys. Uusimpien innovaatioiden joukossa erottuvat törmäystä edeltävä turvajärjestelmä tai ennakoiva ajoavustin. Mutta se ei ole ainoa sen esittelemä uutuus, koska sen infotainment-järjestelmä voidaan päivittää langattomasti ilmateitse. Sientassa on siis aina uusin ohjelmistoversio, jossa on lisäksi aktiivinen navigointi.

Lopuksi meidän on puhuttava hänen tekniikastaan. Se istuu samalla TNGA-B-alustalla kuin Yaris, ja tästä syystä he jakavat sen sydämen. Kyse on a 1,5 litran Dynamic Force Engine -hybridivoimansiirto (M20A-FKS) liittyy Direct Shift-CVT -automaattivaihteistoon. Toistaiseksi emme tiedä sen tehoa, mutta tiedämme, että laatikossa on Sport Sequential Shiftmatic -tekniikka ja 10 enklaavia. Tiedämme lisää kun se saapuu syyskuussa…

Pidätkö siitä, kyllä ​​vai ei…?

Lähde – Toyota