Saltar al contenido

Tutustu Hyundai Tucsonin mittoihin: tilaa ja monipuolisuutta kompaktissa maastoautossa

9 de junio de 2023
Tutustu Hyundai Tucsonin mittoihin tilaa ja monipuolisuutta kompaktissa maastoautossa

Ajoneuvon mitat voivat ehdotella mallin toimivuutta, joten niillä pyritään kattamaan tiettyjä tarpeita. Tässä artikkelissa näytämme sinulle yksityiskohtaisesti tavaratilan mitat ja kapasiteetin Hyundai Tucson, SUV, joka erottuu monipuolisuudestaan ​​ja uudesta, nykyaikaisemmasta muotoilustaan. Tutustu Hyundai Tucsonin mitat!

Hyundai Tucson 2023 mitat

Hän uusin malli Hyundai Tucsonista Se erottuu yhteisestä ulkonäöstään sekä sivu- ja takalinjojen määrittelystä. Mitä tulee pituusTämän SUV:n pituus on 4,5 metriä, mikä sijoittuu markkinasegmenttinsä keskiarvoon. Mitä tulee hänen korkeus, saavuttaa 1,65 metrin korkeuden, mikä antaa avaruuden tunteen matkustamossa. The 2023 Hyundai Tucson Leveys on 1,86 metriä ja taistelu tai akselien välinen etäisyys on 2,68 metriä.

Yksi tämän mallin avaintekijöistä on sen tavaratilan tallennuskapasiteetti. Hyundai Tucsonissa on runsaasti tavaratilaa. The keskimääräinen tavaratilan kapasiteetti Se on 620 litraa, vaikka se voidaan laajentaa lähes yli kaksinkertaiseksi, 1 725 litraan, jos takaistuinrivi kallistuu. Tavaratilan koko ilman muokkauksia on jo riittävän liukas jokapäiväiseen, isompaan ostokseen, urheilukäyttöön tai matkustamiseen. Tämä malli mukautuu suurempiin kuormiin, mikä tekee siitä houkuttelevan ajoneuvon perheille tai varusteita vaativille urheilijoille.

Vuoden 2023 Hyundai Tucson on kompakti SUV, joka käyttää tilaa tehokkaasti, ja itse asiassa sen mitat tekevät siitä mukavan ajoneuvon liikkumiseen kaupungissa tinkimättä tavaratilasta tai matkustajien mukavuudesta.

Siitä huolimatta on tärkeää huomata, että nämä mitat voivat vaihdella hieman ajoneuvon kokoonpanon mukaan.

Hyundai Tucson 2017 mitat

Malli 2017 Hyundai Tucson Se on edelleen yksi markkinasegmenttinsä pienimmistä katumaastureista tasapainoisilla mitoillaan. Voidaan sanoa, että tämä malli on monipuolinen tilankäytön ja tarjoamansa ajokokemuksen ansiosta.

The 2017 Hyundai Tucson pituus sen pituus on noin 4,47 metriä, hieman pienempi malli kuin malli 2023. Tämä toimenpide parantaa ajo ketteryyttä kaupunkiympäristössä tai vaikeasti ohjattavissa ympäristöissä. The 2017 Hyundai Tucson korkeus on 1,64 metriä, leveys 1,85 metriä ja taistelu on 2,67 metriä.

Hän runko Se on tavallisessa kokoonpanossaan 488 litraa, mikä on 1 478 litraa, jos takaistuimet on käännetty alas. Tämä tarjoaa melko laajat säilytysmahdollisuudet, joten malli on ihanteellinen matkustamiseen, urheiluun tai isompien materiaalien kuljettamiseen.

Tämä malli on kaikilta osin hieman pienempi kuin vuoden 2023 Tucson, mutta ajotuntuma ei muutu. Voidaan sanoa, että tämä SUV sopii täydellisesti kaupunkiympäristöön ja tarjoaa tasapainon hallittavuuden ja sisätilan välillä maksimaalisen mukavuuden saavuttamiseksi.

Hyundai Tucson 2015 mitat

Hän Hyundai Tucson 2015 Se on toinen kompakti katumaasturi, joka tässä tapauksessa tarjoaa tasapainon mittojensa (joka on kaupungissa keskikokoisesta ajoneuvosta huolimatta hallittavissa) ja matkustamon mukavuuden välillä. Tämän ajoneuvon mitat ovat jonkin verran samankaltaisia ​​kuin vuosien 2017 ja 2023 malleissa, vaikka voidaan sanoa, että kyseessä on hieman pienempi maastoauto.

The 2015 Hyundai Tucson pituus on 4,41 metriä. Tämä toimenpide mahdollistaa ketterän ajon ahtaissa ympäristöissä ja helpottaa pysäköimistä muihin maastoautoihin verrattuna. The 2015 Hyundai Tucson korkeus Se on 1,65 metriä, mikä tarjoaa erittäin hyvän näkyvyyden ajon aikana ja antaa avaruuden tunteen ajoneuvon sisällä. The leveys on 1820 metriä.

Mitä tulee tämän mallin tavaratilaan, se on jonkin verran pienempi verrattuna muiden vuosien kokoonpanoon, vaikka se on melko liukoinen. Hän 2015 Hyundai Tucson tavaratila Sen tavaratilavuus on 488 litraa ilman takaistuinrivin kallistusta. Jos istuimet käännetään alas, tavaratila kasvaa 1 478 litraan, mikä tarjoaa enemmän kuljetusmahdollisuuksia.

Tämän mallin runkomitat ovat luoneet pohjan vuoden 2017 Tucsonille, joka ei ole muuttunut sen jälkeen, kun sen on todistettu toimivan asiakassegmenttillään. Tämän mallin tavaratila on suurempi kuin sen markkinasegmentin ajoneuvoissa, kuten Ford Kuga, Renault Kadjar tai Nissan Qashqai.

The Hyundai Tucsonin mitat vuodesta 2015 alkaen saattaa vaihdella hieman ajoneuvon teknisistä tiedoista riippuen: dieselkokoonpano 116 CV tai bensiini 132 CV.

Loppupäätelmät ja suositukset

Hyundai Tucson on kompakti SUV, joka tarjoaa tasapainon tilan ja hallittavuuden välillä. Tämä malli mukautuu kaupunkiympäristön tilantarpeisiin, ja sen tavaratilan kapasiteetti tekee siitä liukoisen jokapäiväiseen käyttöön.

Yleensä Hyundai Tucsonin mitat vuosilta 2015, 2017 ja 2023 ovat markkinoiden katumaastureiden keskiarvon sisällä, joten ajoneuvon konfiguraatio on erilainen näkökohta valittaessa yksi tai toinen malli.

Oliko tästä viestistä apua?