Saltar al contenido

Tutustu Kia Sportagen mittoihin: tilaa ja toimivuutta monipuolisessa maastoautossa

16 de junio de 2023
Tutustu Kia Sportagen mittoihin tilaa ja toimivuutta monipuolisessa maastoautossa

Ajoneuvon mitoilla on paljon tekemistä sen toimivuuden ja mukavuuden kanssa, varsinkin kun on kyse SUV:sta, joka on suunniteltu tarjoamaan korkeaa suorituskykyä maantiellä ja kaupunkialueilla. Hän kia sportsage on esimerkki tästä. Seuraavaksi tarjoamme sinulle yksityiskohtaisia ​​tietoja Kia Sportage mitat, tavaratilan kapasiteetti ja sen mittojen kehitys eri malleissa. Tällä tavalla sinulla on selkeä näkemys tämän katumaasturin tarjoamasta tilasta ja voit määrittää, sopiiko se tarpeisiisi.

2023 Kia Sportage Mitat

Kia Sportage vuoden 2023 versiossaan esittelee joitain mitat huolehdittu tarjoamaan maksimaalista ajomukavuutta kapeissa ympäristöissä. Tämän maastoauton pituus on 4,51 metriä, enimmäiskorkeus 1,65 metriä, leveys 1,86 metriä ja akseliväli 2,68 metriä. Ajoneuvo erottuu joukosta monipuolisuudellaan, jonka tarjoavat sisähytti, tilaa matkustajien istuimille ja tavaran säilytysvaihtoehdot.

The 2023 Kia Sportage mitat ne voivat vaihdella hieman ajoneuvon kokoonpanosta riippuen, joten on suositeltavaa käydä Kian virallisella verkkosivustolla tai mennä jälleenmyyjään saadaksesi tarkat mitat.

Kia Sportage 2017 mitat

Jos harkitset ostamista a Vuoden Kia Sportage 2017sinun pitäisi tietää, että mitat ovat hieman pienemmät kuin vuoden 2023 mallissa. Tämä voi tehdä siitä hyvän ja paremmin hallittavan vaihtoehdon kaupunkiajoille tai ensikertalaisille.

The toimenpiteet Vuoden 2017 Kia Sportagesta on 4,48 metriä pitkä, 1,64 metriä korkea, 1,84 metriä leveä ja akseliväli 1,64 metriä. Tämä SUV on kompakti mutta tilava ajoneuvo, joten se on ihanteellinen ahtaissa tiloissa ja vaikea pysäköidä.

Sama asia tapahtuu tämän ajoneuvon kanssa kuin vuoden 2023 Kia Sportagessa, mitat voivat vaihdella muutaman senttimetrin ajoneuvon kokoonpanosta ja sen suorittamasta palamistyypistä riippuen.

kia sportage 2017

Kia Sportage 2016 mitat

The 2016 Kia Sportage mitat Ne ovat samanlaisia ​​kuin vuonna 2017, vaikka ne osoittavatkin muutaman vuoden takaisen suuntauksen kohti pienempiä ja kompaktimpia ajoneuvoja. Tämän mallin pituus on 4,48 metriä, korkeus 1,63 metriä ja leveys 1,85 metriä. On huomionarvoista lisätä, että tämän mallin korkeus on Sportage-sarjan alhaisin, mikä tekee siitä hallittavan ajoneuvon autotalleihin ja suljettuihin tiloihin. Toinen korkeudesta saatu etu on auton suurempi vakaus suurissa nopeuksissa.

The 2016 Kia Sportage mitat Ne tarjoavat tasapainon koon ja toimivuuden välillä. Tämä SUV on luonut perustan myöhemmille malleille, ja siitä on tullut yksi merkin myydyimmistä ajoneuvoista. Vuoden 2016 Kia Sportage on monipuolinen ja tilava auto.

Kia Sportage tavaratilan tilavuus

The Kia Sportage tavaratilan tilavuus Se on yksi tärkeimmistä arvioitavista näkökohdista, jos otamme huomioon ajoneuvon mitat. Tämän maastoauton tapauksessa se tarjoaa runsaasti säilytystilaa, joka mukautuu täydellisesti päivittäisiin tarpeisiin, jopa perheille, joissa on kaksi tai kolme lasta.

Hän runko tämän ajoneuvon kokoonpano riippuu sen kokoonpanosta. Bensiinimoottorilla varustetun Kia Sportagen ilman hybridisaatiota tilavuus on 591 litraa, kun takaistuinrivi on normaaliasennossa. Tämä tila on enemmän kuin tarpeeksi raskaan tavaran tai matkalaukkujen kuljettamiseen pitkälle matkalle. Takaistuinrivin alas taivuttamalla tavaratilan tilavuus kasvaa merkittävästi 1 780 litraan, mikä tarjoaa lisää tavaratilaa.

Kia Sportagessa ladattavalla hybridiakulla on a kyky 540 litraa ja enimmäistilavuus 1715 litraa. Itselatautuvan hybridiversion tilavuus on 587 litraa ilman istuinten kallistusta ja 1 715 litraa toisen rivin ollessa kallistettuna.

Mittojen vertailu Kia Sportagen versioiden välillä

Verrattaessa Kia Sportagen mittoja vuosien 2016, 2017 ja 2023 malleissa voidaan havaita, että merkin uusimmat versiot ovat yleensä suurempia ajoneuvoja, vaikka ne säilyttävät silti SUV-autojen kompaktin olemuksen. Yleisesti ottaen Kia Sportage esitellään monipuolisena ajoneuvona kaikissa malleissa, mikä johtuu sisätilan runsaudesta ja tavaratilan tilavuudesta.

Voidaan nähdä, että vuoden 2023 malli on jonkin verran pidempi, korkeampi ja leveämpi kuin versiot 2016 ja 2017. Tämä voi johtaa matkustajien tilantunteeseen, vaikka ahtaissa olosuhteissa ajaminen on hieman vaikeampaa.

Kia Sportagen tavaratilan tilavuus tarjoaa säilytysmahdollisuudet kaikissa versioissa. Tämän tavaratilan avulla voit kuljettaa raskaita kuormia, säilyttää urheiluvälineitä, kuten luistimia tai pieniä polkupyöriä, tehdä matkoja tai kuljettaa isoja tavaroita.

Lopuksi erilainen Kia Sportage mallit Niiden sisätila ja tavaratilan tilavuus ovat markkinoiden keskiarvon mukaisia, ne ovat jopa pienempiä ajoneuvoja kuin suorat kilpailijansa, kuten Hyundai Tucson tai Volkswagen Tiguan.

Sportage on monipuolinen ja toimiva katumaasturi tiukoilla mitoilla ja tarjoaa hyvän ajotuntuman myös aloittelevalle kuljettajalle.

Oliko tästä viestistä apua?