Saltar al contenido

Tutustu Mercedes A-sarjan sisustukseen

21 de abril de 2023
Tutustu Mercedes A sarjan sisustukseen

Mercedes A-sarja on sedan-tyyppinen ajoneuvo, joka kuuluu huippuhintaisten luksusautojen ryhmään. Tällä matkailulla on urheilullinen ulkonäkö, vaikka se säilyttää saksalaisen brändin eleganssin.

Ajoneuvon ulkomuoto ja ominaisuudet ovat tehneet siitä tunnetun automarkkinoilla, vaikka Mercedes-luokan A sisätilat Se on toinen näkökohta, jolla se erottuu.

Mercedes A-sarjan sisätilojen mitat

The Mercedes-luokan A sisätilojen mitat Ne voivat vaihdella hieman mallin ja version mukaan, mutta kaiken kaikkiaan tämä auto tarjoaa runsaasti sisätilaa matkustajille. Jotkut Mercedes A-sarjan tärkeimmistä mitoista ovat seuraavat:

  • Pääntila: Korkeus lattiasta kattoon on noin 1,00 metriä edessä ja 0,95 metriä auton takana.
  • Jalkatila: Etäisyys etuistuimen selkänojasta takaistuimen selkänojaan on noin 0,85 metriä.
  • Olkatila: Sisäleveys on 1,40 metriä, mikä tarkoittaa, että matkustajille on riittävästi tilaa istua mukavasti.
  • Tavaratilan tilavuus: tavaratilan tilavuus vaihtelee mallista riippuen 370 ja 420 litran välillä.

Mercedes A-sarjan pituus on 4,42 m, leveys 1,80 m ja korkeus 1,44 m, mikä tekee siitä hieman muita markkinasegmenttinsä sedaneja suuremman.

sisustus valokuva takaistuimet mercedes luokka a

Mercedes A-sarjan sisustuksen näkökulma

Hän Mercedes-luokan A sisätilat Se noudattaa saksalaisen tuotemerkin uusimpien sedan- tai kompaktiautomallien linjaa, vaikka se onkin ottanut askeleen eteenpäin varustelun ja liitettävyyden suhteen.

Ajoneuvo on suunniteltu tarjoamaan ylellistä ajokokemusta, ja tämä heijastuu kaikkiin sisustukseen. Istuimet ovat mukavia ergonomisen asennon ansiosta, mikä tarkoittaa, että ne on suunniteltu mukautumaan minkä tahansa kuljettajan fysiologiaan. Tämä yhdessä istuimen nostamisen ja kallistamisen kanssa vähentää väsymystä ajon aikana. Lisäksi istuinverhoilu on saatavana nahkaisena, mikä lisää ajoneuvoon eleganssia.

kuljettajan istuin Mercedes luokka a

Hän Mercedes-luokan A kojelauta on toinen sisustussi kohokohta. Se on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista (hiili, ruostumaton teräs, kumi ja mikrokuitu) ja se on suunniteltu intuitiiviseksi. Tämä ajoneuvon osa sisältää teräväpiirtokosketusnäytön, jonka avulla voit hallita kaikkia ajoneuvon ominaisuuksia. Näyttö sisältää myös oman navigointijärjestelmän tai mahdollisuuden integroida Apple Car tai Android Auto.

kojelauta mercedes-luokka a

Toinen Mercedes A-sarjan kuljettajien arvostetuimmista ominaisuuksista on viimeistely. Nämä viimeistelyt ovat tyylikkäitä ja suunniteltu lisäämään hienostuneisuutta ajoneuvon sisustukseen. Ohjauspyörän nahkaverhoilu, tummat hiiliefektit ja ympäristön valaistus tuovat sisustukseen modernia muotoilua. Mercedes A-sarjassa on lisävarusteita, jotka lisäävät entisestään ylellisyyden tunnetta ajoneuvon sisällä, kuten MICROCUT-mikrokuituverhoilu käsinojassa, tuuletusaukot ulkorenkailla mattamustalla, polkimet, joissa on urheilullinen ulkonäkö ruostumatonta terästä kumitettua tai matkustamon katon sisäkangas.

mercedes luokan ohjauspyörä

Mercedes A-sarjan tekniset laitteet

Mercedes A-sarjan sisätiloissa on integroitu viimeisin tekniikka auton äänijärjestelmien osalta. Ajoneuvossa on a korkealaatuinen äänijärjestelmä joka tarjoaa hyvän äänikokemuksen myös matalilla ja matalilla alueilla. Äänijärjestelmä sisältää kaiuttimet, jotka on sijoitettu strategisesti kaikkialle ajoneuvoon alustasta, kojelaudasta, takaistuimista ja tavaratilaa lähinnä olevista reunoista. Tämä luo surround-äänen tunteen.

Tekniikan suhteen Mercedes A-sarjan sisustus ei petä. Ajoneuvo sisältää joukon turvaominaisuuksia ja edistynyttä tekniikkaa. Tämä auto integroi perusjärjestelmät, joita löydämme useimmista markkinoiden ajoneuvoista, jopa matalalla ja keskipitkällä alueella, kuten nopeuden säätö, signaalinluku, start/stop-järjestelmä tai mäen pito.

kojelauta mercedes-luokka a

Näihin ominaisuuksiin on lisättävä joitain ajoneuvon arvoa lisääviä elementtejä, kuten peruutuskamera lähestymisanturilla, pysäköintianturit ja kaistanpitoavustin. Lisäksi autossa on Bluetooth-yhteys. Bluetooth-järjestelmän avulla voidaan jakaa reitti navigointijärjestelmässä, vastaanottaa tai katkaista puheluita ajon aikana tai soittaa musiikkia.

The kuvia Mercedes A-sarjan sisusta näyttää yksityiskohtaisemmin sen suunnittelun ja tekniikan piirteet. Voidaan varmistaa, että useimpia komponentteja ohjataan keskialueelta, joka olisi kosketusnäyttö, vaikka tässä saksalaisen merkkiautossa on myös näytön alareunassa pieni paneeli fyysisiä painikkeita, joita käytetään ilmastointijärjestelmän ohjaamiseen. tai radio.

Yleisesti ottaen Mercedes-luokan A sisätilat se on tyylikäs ja sen elementit vastaavat markkinasegmenttiä, jolla se sijaitsee: luksus- tai huippuluokan ajoneuvot. Istuimista verhoiluihin ja teknisiin järjestelmiin tämä ajoneuvo on suunniteltu tarjoamaan mukaansatempaava ajokokemus.

Voit nähdä lisätietoja Mercedes A-sarjan sisustuksesta verkkosivuiltamme. Yli 40 korkealaatuista valokuvaa jokaisesta autosta. Älä missaa tilaisuutta rakastua johonkin autoistamme.

Oliko tästä viestistä apua?