Saltar al contenido

Tutustu Mercedes-Benzin T-sarjaan, ovatko tila-autot palanneet?

22 de noviembre de 2022

On mahdollista, että jo jonkin aikaa näet, että SUV-hyökkäys, varsinkin kompaktit katumaasturit, ei lakkaa tekemästä kolhua yhteiskunnassa. Nyt tähden brändi on halunnut mennä askeleen pidemmälle ja on juuri esitellyt uuden Mercedes-Benz T-sarja.

Ensi silmäyksellä se näyttää a Mercedes-Benz Citan, mutta sisällä voit nähdä joitain eroja. Mercedes-Benzin T-sarja on merkin ennennäkemätön malli, ja siitä on tullut malli, jolla päästään tähtiin. Se on tila-auto, joka on johdettu hyötyajoneuvosta, kuten Mercedes-Benz Citanista, mutta se saattaa muistuttaa sinua Renault Kangoo ja pian selitämme miksi.

Tällä hetkellä markkinoille on tullut vain viisipaikkainen versio, mutta odotettavissa on seitsemän matkustajalle sopiva versio ja täyssähköinen versio. Mercedes-Benz EQT.

Tämä on Mercedes-Benzin T-sarja

Tähden merkki määrittelee sen perheautoksi, jossa on teollisuusmiesten linjoja, mutta jossa on Premium-henkinen. Se on kehitetty CMF-C-alustalle, joka on jaettu Renault-Nissan-Mitsubishi Alliancen kanssa; sama, jonka voimme nähdä nissan qashqai tai vallankumouksellinen Renault Austral.

Se on 4,5 metriä pitkä, 1,86 metriä leveä, 1,81 metriä korkea ja sen akseliväli on 2,72 metriä. Takaistuimet voidaan taittaa alas suhteessa 60:40, ja merkistä riippuen niihin mahtuu jopa kolme lasten turvajärjestelmää. Siinä on tavaratila, johon mahtuu 520 litraa joka voidaan laskea alas ja tarjoaa yli 2000 litraa. Mekaaninen valikoima koostuu diesel- ja bensiinimoottoreista

Mercedes-Benz T-sarja vs. Renault Kangoo

Yksi Mercedes-Benz T-sarjan tärkeimmistä kilpailijoista on Renault Kangoo, ja yhä useammat suuret perheet lyövät vetoa tämäntyyppisestä ajoneuvosta matkoillaan. sekä päivittäin että viikonloppuisin ja pyhäpäivinä.

Renault Kangoosta on tullut yksi segmentin tärkeimmistä malleista ja se on todella vahva T-sarjan kilpailija, ei tarkoita, että ne voisivat jakaa komponentteja. Kangoon ensimmäinen sukupolvi tuli markkinoille vuonna 1997 Renault Expressin seuraajana. Kymmenen vuotta myöhemmin toinen sukupolvi saapuu yhteistyössä Mercedes-Benzin ja Nissanin kanssa. Viimeinen sukupolvi saapui vuonna 2021 erittäin merkittävillä muutoksilla. Mitat ovat melkein tarkat, sillä se on 4,49 metriä pitkä, 1,92 metriä leveä, 1,84 metriä korkea ja akseliväli 2,72 metriä. Se hyväksyy 775 litran tavaratilan tilavuuden, joka voi kasvaa 3 500 litraan, jos takaistuimet käännetään alas.

Molemmat mallit erottuvat joukosta monipuolisuudellaan, muotoilullaan ja varustelullaan, mutta totuus on, että mallien välillä on suuri hintaero, kun taas Mercedes-Benzin T-sarjan hinta alkaa noin 29 000 eurosta, voit ajaa käytetty renault kangoo noin 12 000 eurolla. Mitä odotat valitaksesi seuraavan Renault Kangoosi? napsautuksia?

Oliko tästä viestistä apua?