Mercedes esittelee uuden Mercedes-AMG C 43:n D-segmentin sedanistaan ​​urheilullisen version, Mercedes C-sarjan. AMG-nimi on aiempien sukupolvien tapaan saatavilla sekä neliovisessa sedanissa että perhekorissa, ns. Kiinteistö. Seuraavaksi tiedämme kaikki tiedot tästä Mercedes-AMG C 43 4Maticista joka dataa silmällä pitäen asentaa nelisylinterisen moottorin.

Kyllä, AMG-urheiluperhe käyttää, kuten muutama päivä sitten tapaamamme Mercedes-AMG SL 43:n tapauksessa nelisylinterinen moottori pituussuuntainen. On 2.0 turbo joka kehittyy 408 hv nopeudella 6750 rpm500 Nm:n vääntömomentin lisäksi 5 000 kierroksella. Tietysti tärkeä näkökohta on, että se on mekaanikko mikrohybridisaatio 48 voltillajota varten se saa DGT:ltä Eco-tarran.

tämän järjestelmän ansiosta lievä hybridijoissain tilanteissa voit tarjota meille apua 14 hv hihnavetoisesta käynnistyslaturista. Lisäksi turboahdin on sähköinen, ja se saa myös virtansa tästä 48 voltin verkosta.

0-100 4,6 sekunnissa Launch Controlilla

Mercedes-AMG C 43 Estate

Kaikki moottorin energia saavuttaa a AMG Speedshift MCT 9G vaihteisto, joka on 9-vaihteinen monikytkinvaihteisto, joka korvaa aiemmissa sukupolvissa käytetyn momentinmuuntimen. Miten se voisi olla toisin, sillä on jo a Käynnistä ohjaustoiminto takaamaan parhaan liikkuvuuden pysähtyneenä.

Ja moottoritaidoista puheen ollen, uuden Mercedes-AMG C 43 4Maticin mukana tulee neljän ajomatka pyörät, nimeltään AMG Performance 4Matic. Määritä a 31% etuakselille ja 69% taka-akselille. «Tämä taka-akselin ensisijainen mitoitus on avain parempaan ajodynamiikkaan, mukaan lukien lisääntynyt sivuttaiskiihtyvyys ja parempi pito kiihdytettäessä.”, Mercedes vahvistaa.

Kaiken edellä mainitun ansiosta Mercedes-AMG C 43 pystyy tekemään sen 0-100 kohdassa 4.6 sekuntia (Estaten kymmenesosa enemmän). Huippunopeus on rajoitettu 250 km/h, mutta tilaamalla lisävarusteena saatava AMG Driver’s Sports Package voidaan nostaa 265 km/h

Mercedes-AMG C 43:ssa on vakiona ohjattava taka-akseli.

Mercedes-AMG C 43 sisustus

Ei vähemmän tärkeä on ohjausjärjestelmä. Toisaalta meillä on muuttuva suunta nopeuden ja valitun ajotavan mukaan, mutta avaintekijä on se taka-akselissa on myös vakioohjaus.

Tämä laite toimii suuntakulman kanssa takapyörät max 2,5°. Tämä on enimmäistaso, jonka taka-akselin pyörät voivat kallistua vastakkaiseen suuntaan kuin etupyörien pyörimissuunta 100 km/h nopeuteen asti, mikä johtaa käytännössä akselivälin pienenemiseen ja näin ollen selkeästi ketterämpi reagointi ohjaukseen, ohjauspyörän kääntökulman pieneneminen ja parempi ohjattavuus.

Tämä myös lyhentää kääntöympyrää esimerkiksi kääntyessä tai pysäköidessään.

Mercedes-AMG C 43 -merkintä

Jos nopeus on suurempi 100 km/h (vaihteleva nopeus riippuen AMG DYNAMICS:lle valitusta asetuksesta), takapyörät kallistuvat samaan suuntaan kuin etupyörät, enintään 0,7°, mikä tarjoaa paremman vakauden suurilla nopeuksilla, kuten moottoritieajossa.

Ottaen huomioon jarrutvakiona C 43 4MATICin etuakselille on asennettu rei’itetyt levyt 370 millimetriä 4-mäntäiset kiinteät jarrusatulat; Taka-akselilla ne ovat 320-millimetrisiä levyjä, joissa on 1-mäntäiset jarrusatulat.

Aggressiivinen estetiikka, joka huokuu urheilullisuutta

istuimet Mercedes-AMG C 43

Ja lopuksi jätimme esteettinen. Kuten olet ehkä nähnyt kuvista, on loogisesti erottuva muotoilu, joka tarjoaa enemmän urheilullisuutta. Yksittäisten yksityiskohtien joukossa Ulkopuoli mainittakoon AMG-spesifinen jäähdyttimen säleikkö pystysuorilla kromisäleillä, AMG-esiliina, urheiluilmanottoaukot, sivuhelmat, diffuusoritehoste takaesiliina ja neljä pakoaukkoa.

Mercedes-AMG C 43 4MATICissa on vakiona AMG-kevytmetallivanteet ja 18-tuumaiset renkaat, joita voidaan valinnaisesti kasvattaa 19- ja 20-tuumaisilla vanteilla.

Omalta osaltaan matkustamo korosta AMG-urheiluistuimet, tikkaukset ja turvavyöt punaisella. Valinnaisesti se voidaan räätälöidä nahka- ja nappanahkaverhoilulla istuimiin. Sitten on se AMG Performance ohjauspyörä, erityisillä näppäimillä vaihtaaksesi nopeasti ajotilasta toiseen ja tehdäksesi säätöjä autoon ja tietonäyttöön. Polkimet, matot ja AMG-valonauhat eivät ole pulaa.

Galleria Mercedes-AMG C 43

Lähde – Mercedes