Harvat autot auton historiassa ovat kyenneet todella ansaitsemaan ikonin adjektiivin, ja siinä valikoidussa seurassa on Mercedes SL. Se on ajoneuvo, jolla on lähes 70 vuoden käyttöikä ja joka syntyi maailmaan rakastuneen myyttisen lokin siiven kanssa, Mercedes 300 SL. Nyt vuonna 2022 on tulossa uusi sukupolvi, joka lisäksi erottuu joukosta ensimmäinen AMG:n luoma.

Kyllä, sitä ei enää tunneta nimellä Mercedes-Benz SL, vaan nimellä Mercedes-AMG SL. Kuten kerroimme muutama kuukausi sitten kansainvälisessä paljastuksessaan, sen mukana tulee kaksi 4,0 litran V8-versiota, AMG 55 ja AMG 63, toimittavat 476 ja 585 CV vastaavasti. Näihin on lisättävä tärkeä uutuus; Mercedes-AMG SL 43nelisylinterisellä 2,0 litran miedolla hybridillä ja 390 CV:llä, jonka olemme jo nähneet livenä.

Mercedes-AMG SL 43 käyttää 2 litran nelisylinteristä

Mercedes-AMG SL 43 logo takana

Viikkoa sitten näimme tämän mekaanikon kanssa varustetun yksikön yksityistilaisuudessa, jossa brändi kertoi meille tämän pääsyversion tärkeimmistä yksityiskohdista. Mutta yrityksen pyynnöstä vasta tänään olemme voineet kertoa teille nämä tiedot.

Kyllä, on erittäin silmiinpistävää, että auto, jossa on Mercedes-AMG SL, on saatavana mekaniikalla vain neljä sylinteriä, mutta jokin kertoo meille, että sillä tulee olemaan suuri kysyntä. moottorilohko on sama 2 litraa käyttää A 45 AMG, vaikka siihen on lisätty järjestelmä mikrohybridisaatio parantaakseen sen tehokkuutta. Kuten edellä mainittiin, voima on 390 hv.

Suorituskykytiedot, kuten kiihtyvyys 0-100, maksiminopeus tai kierrosalue, jolla mainittu teho on tällä hetkellä tuntematon.

Suunnittelu ja tekniikka alusta alkaen

Mercedes-AMG SL 43 etuosa

Yleisesti ottaen uusi Mercedes SL tuo mukanaan tärkeitä innovaatioita edeltäjäänsä verrattuna. Suunnittelukieli on tietysti täysin uusi pannuamerikkalainen etugrillimutta merkittävämpää on, että se palaa kangas katto ja myös yhdelle sisäkokoonpano 2+2eli neljä istuinta, vaikka kaksi takaistuinta ovat todella pieniä.

Dynaamisessa osassa tulee uusi avoauto urheiluauto ensimmäistä kertaa nelivetoisella AMG Performance 4Matic+ -järjestelmällä ja elektronisesti hallittu rajoitettu luisto takatasauspyörästö.

Mercedes-AMG SL 43 matkustamo

Uutta on myös ohjattava taka-akselijoka alle 100 km/h kääntää takapyörät vastakkaiseen suuntaan etupyöriin verrattuna, mikä lisää ketteryyttä, kun taas suuremmilla nopeuksilla se kääntyy samaan suuntaan lisäämään vakautta.

Meidän tulee mainita myös muita yksityiskohtia, kuten kehon kaltevuus käyrän sisäpuolelle mutkissa, mikä parantaa ajoneuvon kääntökykyä. Toisaalta siinä on nappi, joka nostaa rungon etuosaa muutaman senttimetrin, mikä on erittäin hyödyllinen järjestelmä, jolla vältetään naarmuuntuminen etuhelman kanssa nopeushäviöihin.

Mukavuus, vahvistetut versiot ja toimituspäivämäärät

Mercedes-AMG SL 43 esittely

Mukavuusosassa voimme mainita järjestelmät, kuten kuumailmahuivi tai monimuotoiset lämmitetyt ja tuuletetut etuistuimet. Mitä tulee konepeltiin, se on sähköhydraulisesti ohjattu ja voidaan avata ja sulkea jopa 60 km/h nopeuksilla, edellyttäen 15 sekuntia suorittaa nämä toiminnot.

Mercedes R232:n mitat ovat 4,7 metriä pitkä, 1,91 leveä (peileineen), 1,36 korkeus ja 2,7 metriä akseliväli. Sen tavaratilan tilavuus on 240 litraa.

Lopuksi Mercedes-AMG SL sen voi jo varata V8-moottoreilla, vaikka ensimmäiset yksiköt saapuvat asiakkaille touko-kesäkuussa. Samaan aikaan AMG SL 43 tulee saataville muutaman kuukauden, johon on lisättävä suorituskykyinen hybridiversio jonka päätiedot eivät ole vielä tiedossa, ja jota kutsutaan nimellä E-Performance.

Galleria