Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Subaru Imprezan uuden sukupolven valon näkemistä on jäljellä yhä vähemmän. Muutama päivä sitten olimme iloisesti yllättyneitä, koska emme odottaneet japanilaisen yrityksen julkaisevan mitään edistystä. Merkille se on kuitenkin erittäin tärkeä malli ja «hype» luominen niin, että fandomi vastaanottaa sen innokkaasti, on erittäin tärkeää. Joten tähän he ovat valinneet skenaarion, joka on antanut hänelle onnea ja siellä paljastetut mallit.

Se on noin lähestyvä Los Angelesin autonäyttely joka avaa ovensa lähiaikoina. Syy tällaiseen vaiheeseen on hyvin yksinkertainen: Subaru Imprezalla on suuri linnake asiakkaita Yhdysvalloissa. Tämä ei ole uutta, koska japanilaisen talon läsnäolo Euroopassa on paljon pienempi, joten he keskittyvät volyymiltaan suuremmille markkinoille. Kaiken kanssa, viimeisin julkaistu teaser näyttää vahvistavan sen, mitä jo kerroimme. Etkö vielä tiedä?

Lopuksi Subaru Impreza debytoi 17. marraskuuta Los Angelesin autonäyttelyssä…

Subaru Impreza MY24 Teaser 2

Jos muistat, sinun on muistettava se muutama päivä sitten kerromme sinulle salaisuuksia, jotka Imprezan ensimmäinen teaseri kätki. Itse kuvassa näkyi vain rungon sivulinja, mutta oli selvää, ettei japanilaisen kompaktin ulkonäössä tulisi radikaalia muutosta. Toinen kiinteä emäs, joka osoitti tällaista kehitystä, oli crosstek uusin päivitys. Ja lopuksi, toinen teaser, josta puhuimme ennen, näkee valon.

Vuonna Subaru näyttää osan uuden Imprezan etuosasta. Etualalla meillä on säleikkö, jonka tyyli on terävämpi, koska käytämme kolmioita muotoilemaan sisäristikkoa. Sen ulkolinja on selkeämpi ja yksityiskohtana se näyttää esittelevän kuusikulmaista muotoilua.. Lisäksi, kuten jo nykyisessä, on nauha, joka kulkee säleikön leveydellä ja jonka tehtävänä on sijoittaa brändin logo keskelle. Mutta on mielenkiintoisempia yksityiskohtia…

Kulmassa näet pienen osan etuosan pääoptiikasta. Se ei kerro paljoa, mutta näyttää nykyistä mallia neliömäisemmältä ja lisäksi sen alapuolella on puskurista erottava rypytys. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, voimme nähdä sen puskurin ja huurtumisenesto vaihto. Nyt ne sijaitsevat entistä enemmän päissä ja niitä koristava lista näyttää bumerangilta. Lisäksi ne on viimeistelty pianomustalla muovilla.

Ja tähän asti voimme lukea, koska loput salaisuudet ovat edelleen piilossa. Kaiken kanssa, hänen virallinen debyyttinsä on ensi 17. marraskuuta mutta näyttää siltä, ​​​​että se ei pääse markkinoille muutamaan kuukauteen. Meidän on oltava kärsivällisiä ja annettava Subarulle aikaa julkistaa kaikki tekniset tiedot ja mikä tärkeintä, markkinat, joilla se on saatavilla. Sama Euroopassa olemme onnekkaita ja se saapuu…

Lähde – Subaru – Subaru LAAS 2022