Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Euroopassa paino on pudonnut, mutta Nissan X-Trail on yksi myydyimmistä D-segmentin maastoautoista vanhalla mantereella. Luvut puhuvat puolestaan: sen lanseerauksesta vuonna 2002 lähtien maailmanlaajuisesti on myyty lähes seitsemän miljoonaa yksikköä. Yhdysvallat, osa Amerikan manteretta ja Aasia ovat sen tukikohtia, joten japanilainen yritys on annostellut tämän uuden iteraation debyytti. Tämä ei kuitenkaan ole ensimmäinen kerta, kun puhumme hänestä…

Ensimmäinen oli huhtikuussa 2020, jolloin patentoi mallisi. Pian kaiken pilannut vuodon jälkeen näytti maailmalle, mikä hänen ulko- ja sisustussuunnitteluun. Ja sitten kesäkuussa sen virallinen debyytti tapahtui Yhdysvaltojen markkinoille. Siitä lähtien olemme tienneet, millainen sen muotoilu on, koska se on maailmanlaajuinen malli, joka mukautetaan eri markkinoille, joilla se tulee myyntiin. Ja hän tekee sen Euroopan hyväksi, ja hän saapuu valmiina antamaan kaikkensa.

Nissan X-Trail on ainoa sähköistetty katumaasturi segmentissään, joka tarjoaa seitsemän istumapaikan…

Uuden Nissan X-Trailin ulko- ja sisustussuunnittelun, kuten näet virallisista kuvista, täytyy kuulostaa tutulta. Kaiken kaikkiaan se noudattaa Qashqain ensiesittelyn filosofiaa, joka on vähitellen laajentunut muihin Nissan-malleihin. Joka tapauksessa, sopeutua Euroopan markkinoiden makuun muuttaa tiettyjä elementtejä, vaikka ne eivät ole harjattuja. Ulkopuolelta se rajoittuu uuteen väripalettiin, renkaisiin ja kromiverhoilun katoamiseen.

Sisältä uudistettu X-Trail parantaa Yhdysvalloissa ja Kiinassa myytäviä versioita. Ensimmäinen asia, joka erottuu, on se NissanConnectin keskuskosketusnäyttö kasvaa 12,3 tuumaa. Tämä on samankokoinen kuin digitaalinen kojetaulu, joka yhdistää tiedot Head-Up-näytön tietoihin (HUD) 10,8 tuumaa projisoituna tuulilasiin. Lisäksi se julkaisee Google Assistantin ja Amazon Alexan.

Asumiskelpoisuuden kannalta X-Trail on ensimmäinen sähköistetty D-maastoauto on tilaa seitsemälle matkustajalle. Mahdollisuus asentaa seitsemän istuinta on valinnainen, ja se on varattu tehokkaimmille versioille. Mitä tulee suojaustasoon, se sisältää uusimman version ProPILOT-järjestelmä Navi-linkillä Se pystyy kiihdyttämään ja jarruttamaan autoa moottoritien kaistalla. Hän ei myöskään unohda uutta e-Pedal Step sähkökäytössä ajamiseen.

X-Trail jättää hyvästit dieselille ja hei sähköistetyille moottoreille… e-POWER-versio mukana…

Täysin uusi Nissan X-Trail - Sisustuskuva

Meitä kiinnostaa kuitenkin eniten uudessa Nissan X-Trailissa sen ihon alla. Tarkemmin sanottuna sen uusi moottorivalikoima unohtaa ensimmäistä kertaa dieselit. Näin ollen perusversio on a 1,5 VC-TURBO Mild Hybrid, 120 kW (163 hv) teho ja 300 Nm vääntö konfiguraatiossa etuveto ja Xtronic-vaihteisto. Lisäksi se on saatavana 5- ja 7-paikkaisena kokoonpanona monipuolisuuden ja myynnin lisäämiseksi.

Kuitenkin versio, jolla on enemmän kysyntää, on ePOWER. Note julkaisi tämän järjestelmän vuonna 2020 Y pian sen jälkeen tuli Qashqain kolmas sukupolvi. Periaatteessa se on hybridijärjestelmä, jossa on 150 kW (204 hv) sähkömoottori, joka käyttää etupyöriä. Akun syöttämiseen se käyttää 1,5 VC-TURBO -lohkoa, joka ei liikuta pyöriä ja pyörii aina optimaalisella kierroslukualueella.

mutta yksi tulee olemaan e-POWER-versio e-4ORCE nelivetoisella. Tätä varten e-POWER-hybridijärjestelmä on yhdistetty taka-akselin toiseen sähkömoottoriin, joka nostaa järjestelmän kokonaistehon 157 kW:iin (213 hv). Sen hallintaan tarkoitettu vaihteisto on jaettu Qashqain kanssa ja versiosta riippuen se on saatavana yhdellä tai toisella versiolla. e-POWER vain viidellä istuimella ja e-POWER e-4ORCE viidellä tai seitsemällä istuimella.

Milloin sen myynti alkaa Espanjassa…?

Kiusantekokuva esipaljastusta edeltävä nimikyltti

Kun otetaan huomioon, että uusittu Nissan X-Trail haluaa valloittaa takaisin markkinat, jotka olivat jo heidän, yritys ei anna paljon tilaa kaupalliselle lanseeraukselleen. Viivästys Yhdysvaltojen ja Kiinan osalta oli perusteltua, mutta nyt se on virallista avaa tilauskirjan pian. Tästä päivästä 7. syyskuuta alkaen espanjalaiset asiakkaat voivat tutustua Nissanin verkkosivustoon ja tutustua sen tarjoamiin eri vaihtoehtoihin ja konfigurointimahdollisuuksiin.

Varauksesi avautuu kuitenkin myöhemmin ensimmäiset toimitukset ajoittuvat lokakuulle.

Lähde – Nissan