Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Siinä ajassa, joka kuluu vuosina 2023–2025 vähintään viisi uutta kiinalaista autoyritystä laskeutuu Espanjan alueelle fyysisten, digitaalisten tai sekamyyntimallien kanssa. He seuraavat muiden itäisten yritysten jalanjälkiä, jotka, kuten BAIC, Maxus tai SWM, ovat äskettäin saapuneet maahamme ja joilla on kaikkea tekemistä näinkin kypsillä markkinoilla (se on vanhan mantereen viidenneksi suurin sen jälkeen Saksa, Italia, Ranska ja Yhdistynyt kuningaskunta). Puhumme aiheesta BYD, Chery, Great Wall, NIO ja Xpeng.

Vuoden 2018 alusta lähtien Espanjaan on saapunut monia uusia automerkkejä. Sen eurooppalaiset valmistajat olivat kuitenkin jo enemmän tai vähemmän tunnettuja markkinoillamme ja heillä oli täällä jonkinlaista kaupallista toimintaa. Tämä on esimerkki Alpine (Renault-konserni), DS (Stellantis-konserni) tai CUPRA (Volkswagen-konserni). Hieman uudempia ovat Aiwayn, DFSK:n, Lynk&Co:n, MG:n tai Polestarin tapaukset, Aasian omistuksessa ja johdossa. Kolme viimeistä ovat saavuttaneet melko hyvän maineen erittäin lyhyessä ajassa, kiitos Erinomainen suhde hinnan ja laadun välillä ajoneuvoistaan.

Mutta Kiinan hyökkäys Iberian autoteollisuudessa on vasta alkanut. Tuskin kahdessa vuodessa jopa kvintetti tuon kaukaisen maan yrityksiä on vahvistanut tuovansa tuotteensa niemimaalle ja sen saarille. Kerromme sinulle, mitä ne ovat alla. Sen kilpailu asettaa alan vankimmat ja parhaiten asemassa olevat yritykset koetukselle Espanjassa.

BYD: akkujen maailman mittapuu tuo ylellisyyttä hyvään hintaan

BYD se on yksityinen yritys. rakentaa sähköautoja vuodesta 2003 lähtien ja sitä harkitaan maailman suurin tämän tuoteluokan akkujen valmistaja. Se ilmoitti hiljattain saapuvansa «melkein» koko Eurooppaan (mukaan lukien Espanja), missä se tulee myyntiin kolme mallia erikokoisia, mutta joiden tarkoitus on tarjota huomattavan ylellisyyttä, mutta tavallista edullisempaa.

Tämä yritys on tehnyt sen virallisesti aloittaa toimintansa täällä vuoden 2024 puolivälissä. nojaa a Oma jälleenmyyjäverkosto jossa yhdistyvät kasvokkain tapahtuva suoramyynti ja online-suoramyynti. Tätä varten sinun on tehtävä valtava investointi. Vastineeksi hän varmistaa, että hän pystyy toimittamaan kaikki ajoneuvonsa odotat hyvin vähänsitten paristojen lisäksi jas pystyy rakentamaan omia ponneaineita ja puolijohteita.

BYD Espanja 2023

Chery: Kiinan autojen suurin viejä on tulossa pian

Jos muutoksia ei tapahdu, 2024 tulee olemaan tulemisen aika kirkkaasti. On Kiinan valtion yhteiskunta joka aloitti toimintansa viime vuosisadan lopulla. Se valmisti ensimmäisen sukupolven SEAT Toledon lisenssillä. Se on tilavuuden mukaan ensimmäinen henkilöautojen viejä Kiinassa. Tällä hetkellä, toimii jo Italiassavaikka vuoteen 2022 asti se saavutti myös joitakin markkinoita Amerikassa ja Oseaniassa.

Erityisen kiinnostunut Espanjasta kotimaisen asiakkaan takia, joka arvostaa alhaisia ​​kustannuksiaaloittaa matkansa a Keskikokoinen SUV ja 100% sähkökäyttöinen. Se todennäköisesti kulkee käsi kädessä a yksityinen maahantuoja. Ei ole poissuljettua, että se implantoituu osa sen valmistusta Euroopassa maassamme hyödyntäen ehkä niitä tiloja, jotka Nissan hylkäsi vähän aikaa sitten Kataloniassa.

Chery Espanja 2023

Great Wall: saapuu tänä vuonna kahdella rivillä, WEY ja ORA

Suuren saksalaisen maahantuojan ansiosta Suuri muurimikä on epäilemättä Kiinan vahvin maastoautojen ja kevyiden kuorma-autojen merkki, myy autojaan suurimmassa osassa Euroopan maita. Se alkaa nyt 2023. Banco Santanderin talousosasto hoitaa sen vuokra- ja leasingsopimukset.

Sen valikoima, joka on erilaisia ​​propulsiojärjestelmien teknologioitaon jaettu kaksi alamerkkiä tai rivit: DUDE on ylellisin ja tehokkain, kun taas RUKOILLA Se on suuntautunut muotoiluun, käytännöllisyyteen ja «minimihintaan», melkein kuin yritys, joka tarjoaa pääsyn sähköiseen liikkuvuuteen autoteollisuudessa, mutta jolla on hyvät ominaisuudet ja korkea turvallisuus.

Espanjan muuri 2023

NIO: Teslan vihollinen lupaa yhtä paljon tai enemmän teknologiaa

Viidestä, joista keskustelemme tässä artikkelissa, LAPSI on varmasti yritys edistynein tekniikka (ainakin paperilla tietysti). Olet esimerkiksi ilmoittanut 1000 km sähköautonomia (ei WLTP) johonkin malleistasi. Kaikki ovat BEV. Hän tulee Espanjaan vuonna 2025, samalla kun se laajenee muihin Euroopan maihin. Tänään hän myy jo omansa huippuluokan ajoneuvoja joissakin kyseisen mantereen pohjoisosassa sijaitsevissa maissa.

LAPSI voit ostaa koko auton, ostaa sen ilman akkua (voidaan käydä kauppaa tietyillä yritysasemilla) tai maksaa tietyn summan rahaa kuukausivuokrasta. Se aikoo myös saada a tilausvaihtoehto ja edullisten sähköautojen alamerkki, jonka painopisteenä on Espanja.

NIO Espanja 2023

Xpeng: Vanhan mantereen perinteisten merkkien kauhu

Xpeng tarjouksia saksalaisille «premium»-yrityksille tyypillisiä ominaisuuksia paljon halvemmalla ja huomattavasti korkeammalla teknologisella tasolla. Itse asiassa jotkin sen tuotteet, jotka ovat 100 % sähköisiä, antavat sinun matkustaa 700 km jokaisella akun latauksella.

Syntynyt vuonna 2014 ja on läsnä Norjassa vuodesta 2021. Se on saavuttanut menestyksekkäästi markkinaosuuden siellä. Pian hän aikoo saapua muualle Skandinaviaan sekä Alankomaihin. Se saattaa saapua Espanjaan jossain vaiheessa vuonna 2024 tai 2025. Tietysti vain läpi online-myynti (Sillä on myös joitain fyysisiä myymälöitä yksiköiden esittelyä ja toimitusta varten).

Xpeng Espanja 2023

Lähde: itse tehty