Saltar al contenido

Voinko myydä auton omistusoikeuden säilyttäen? askel askeleelta opas

6 de mayo de 2022
Voinko myyda auton omistusoikeuden sailyttaen askel askeleelta opas

Tässä Clicars-viestissä kerromme sinulle mikä on verkkotunnuksen varaus autosta ja mitä sinun tulee tehdä, jos haluat myydä autosi omistusoikeuden säilyttäen. Mitä tapahtuu, jos sinulla on verkkotunnusvaraus ja haluat myydä autosi?

Mikä on auton omistusoikeuden varaus?

Voi olla, että jos olet tullut tähän postaukseen, se on etsimässä mitä auton domain-varaus tarkoittaa. Se on a auton ostoa rahoittavan pankin tekemä huomautus uusi tai second hand ja tilaisuus omaisuusrekisterissä.

Omistusoikeuden säilyttämisellä yhteisö säilyttää omistusoikeuden, kunnes auto on täysin maksettu. Omistusoikeuden säilyttäminen on siis ehto, joka on ratkaistava auton oston selvittämiseksi.

Voidaanko auto myydä omistusoikeuden säilyttämisellä?

Ensiksi, Et voi myydä autoa omistusoikeuden säilyttämisellä. Auton omistaminen kiinteistössä on välttämätöntä vaihtaa auton nimi Trafficissa.

Ja tämä voidaan tehdä vain, kun omistat sen. Siksi, jos autossa on omistusoikeus, et voi siirtää sitä ajoneuvoa, koska se ei ole vielä sinun omaisuuttasi.

Verkkotunnuksen varaus säilyy niin kauan kuin pankissa on vireillä olevia maksuja, joka varmistaa tämän kaavan avulla auton omistuksen, jos maksua ei suoriteta. Näin ollen sillä on edelleen «domain» ajoneuvossa.

Vaikka olisit maksanut auton, sinun on peruutettava tämä verkkotunnuksen varaus.

Mistä tiedän, onko autossani omistusoikeusvaraus?

Saadaksesi selville, onko autossasi omistusoikeusvarausta, sinun on pyydettävä autosta raportti Trafficilta. Tämä asiakirja osoittaa pankin, jolla on auton omistusoikeusvaraus. Tämä menettely voidaan tehdä verkossa ja sen hinta on 6 euroa. Tarvitset sen täyttämiseen vain auton rekisterikilven.

Miten auton verkkotunnuksen varaus peruutetaan?

Peru verkkotunnuksen varaus käytetty ja käytetty auto liian helppo. Maksa viimeinen erä ja mene sen läänin irtaimen omaisuusrekisteriin, jossa autoosto on rekisteröity.

Pyydä autosta muistiinpano ja viikon kuluttua saat alkuperäisen maksuveloituksen, josta tulee maksaa tahon merkitsemä summa. Se vaihtelee sopimastasi rahoituksesta riippuen.

Pankin sinulle lähettämien asiakirjojen kanssa sinun on palattava rekisteriin maksamaan vastaava maksu. Odota lopuksi vielä kaksi viikkoa, jotta DGT päivittää ajoneuvosi omistustietosi.

Suorittamalla tämän sekvenssin olet perunut auton omistusoikeusvarauksen ja voit myydä uuden autosi tai käytettyjä ja tilaisuuksia.

Oliko tästä viestistä apua?