Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Volkswagenin strategia Yhdysvalloissa jatkuu ilman hedelmää. Wolfsburgin talo on muutaman vuoden ajan yrittänyt saada takaisin dieselmoottoreidensa päästöjen vuoksi menettämänsä maan. Kaiken kaikkiaan hänellä ei mennyt paljon paremmin aiemmin, mutta hänen suosionsa ei ainakaan ollut niin alhainen. Paras esimerkki siitä, että asiakkaat eivät vieläkään luota ja tue sinua, on se, että ovat joutuneet uudistamaan lähes koko valikoimansa. Ja suunnittele kiireessä.

Yksi heidän pöydälle asettamansa strategioista on Scout-alabrändin luominen. Sen lisäksi, että he antavat ehdottoman etusijalle sähköisen valikoiman käynnistämisen, jota he parhaillaan luovat. Yksi malleista, jonka uskottavuuden pitäisi palauttaa, on ID Aero josta olemme jo joskus kertoneet. Tämän mallin lanseeraus näyttää kuitenkin varjoonsa toisen, joka ei valitettavasti ole saanut kumpaakaan: the volkswagen arteon.

Volkswagen Arteon poistuisi Yhdysvalloista vuonna 2024 ja korvattaisiin henkilöllisyystodistuksella. Aero…

Volkswagen ID.  AERO

kuten tiedät, Volkswagen Arteon syntyi siirtymään Passat CC:stä. Sen virallinen debyytti tapahtui maaliskuussa 2017 Geneven autonäyttelyssä. Aluksi vaikutus oli positiivinen ja näytti siltä, ​​että se onnistuu suurella myyntimäärällä. Kun ensimmäiset yksiköt tulivat markkinoille, brändin odotukset eivät kuitenkaan koskaan täyttyneet. Todiste on se Uudelleenmuotoilun myötä tuli Shooting Brake.

Ja huolimatta laatupäivitys ja monipuolisemman korirakenteen lisääminen, yleisö ei vieläkään hyväksy sitä. Näin tapahtuu Euroopassa, mutta sen tilanne Yhdysvalloissa on huonompi, ja itse asiassa Volkswagenissa he ajattelisivat jo antaa sille arvoinen poistuminen markkinoilta. Eri lähteiden, mukaan lukien Automotive News, mukaan baijerilainen talo on jo päättänyt siitä vuoteen 2024 mennessä se luopuu luettelostaan lopullisesti. Ja hänen helpotuksensa luulisi jo…

Vahvistaakseen imagoaan puhtaana ja kestävänä yrityksenä Volkswagen olisi päättänyt niin Arteonin vaihto on tunnus. Aero. Toistaiseksi meillä olevat tiedot hänestä ovat tuntemattomia, vaikka se voisi olla loogisempi ja ehkä onnistunut vaihtoehto (ainakin kannattavuuden tasolla). Syynä on se Sen pituus tulee olemaan lähes 5 metriä ja sen litiumioniakku Sen toimintasäde on jopa 620 kilometriä. Eikä vain sitä, se myydään premium-sedanina.

Kaiken kaikkiaan meidän on odotettava, että Volkswagen antaa virallisen lausunnon, mutta Kaikki viittaa siihen, että Arteonin päivät on luettu Yhdysvalloissa. Eikä vain tässä maassa, vaan on edelleen ilmassa, tuleeko Eurooppaan uusi sukupolvi. Joka tapauksessa seuraava Passat myydään perhekorilla ja ehkä uusi Arteon voi olla vaihtoehto niille, jotka etsivät dynaamisempaa mallia.

Lähde – Automotive News