Saltar al contenido

Volkswagen Caddy Camper, ratkaisu telttailusta nauttimiseen

10 de febrero de 2023
Volkswagen Caddy Camper ratkaisu telttailusta nauttimiseen

Asuntoautosegmentti on muodissa, varsinkin nyt, kun hinnat ovat nousseet merkittävästi. Mahdollisten tartuntojen kunnioittaminen ja säästämismahdollisuus ovat kaksi yritystä menestyvää tekijää. volkswagen caddy Asuntoauto.

Saksalainen merkki on valinnut asuntoautojen segmentin ja siksi Volkswagen Caddy Camper Se perustuu Volkswagen Caddyn viidenteen sukupolveen ja siihen on lisätty useita ominaisuuksia.

Tämä malli tarjoaa vallankumouksellisen sänkykonseptin, jolla on enemmän monipuolisuutta. Caddy Camper tarjoaa 1,4 neliömetrin panoraamakaton

Tavoitteena Volkswagen on säilyttää hyödyllisyys päivällä ja lisätä erilaisia ​​irrotettavia lisävarusteita, kuten säilytyspusseja. Muovilevyt lisäävät mukavuutta lähes kaksi metriä pitkälle sänkyyn.

Volkswagen Caddy, lyömätön matkakumppani

Volkswagen Caddy on varustettu 19 ajoavustinjärjestelmää mukaan lukien Travel Assist, Trailer Assist, Side-Assit ja Rear Cross-Traffic Alert.

Hän Caddy Se asentaa saksalaisen merkin uudet nelisylinteriset mekaniikat, jotka täyttävät Euro 6 -päästöstandardit ja jotka on varustettu hiukkassuodattimilla, jotka vähentävät merkittävästi typen oksidien päästöjä. Puhumme TDI-dieselmoottoreista 75 ja 122 hv sekä 116 hv TSi-bensiinistä.

Asuntoautosarja Volkswagen Caddylle

On tärkeää huomata, että mikä tahansa Caddy voi olla asuntoauto. Tällä hetkellä monet yritykset tarjoavat modulaarisia vaihtoehtoja, jotka mukautuvat sekä tarpeisiisi että taskuusi.

Nämä modulaariset sarjat Ne voivat vaihdella yksinkertaisista, jotka tarjoavat mallille tuolit ja pöydän, paljon täydellisempiin vaihtoehtoihin, joiden avulla voit nauttia Volkswagen Caddy Camperistasi murehtimatta mistään.

Moduulit ovat yksilöllisiä, niitä ei ole ankkuroitu runkoon, joten sinun ei tarvitse vaihtaa Caddy-tyyppiä asuntoauto eikä läpäise ITV:tä kuuden kuukauden välein. Piditkö ideasta? Nyt jäät ihmettelemään niiden hintoja, no, Camper-sarjojen hinta on 530-1500 euroa. Kaikki riippuu varusteluasteesta, jonka haluat lisätä Volkswagen Caddy Camper -autoosi.

Kuten näet. Se ei ole kovin suuri investointi perheen tai ystävien kanssa nautittavaksi. Jos lisäät myös, että ostat Volkswagen Caddy napsautuksissa, investointi maksaa itsensä takaisin.

Sisään napsautuksia Meillä on tarjolla suuri määrä vaihtoehtoja. volkswagen caddy paljon halvemmalla kuin luulet. Yksiköistä löytyy joka makuun, lasitettuja, suljettuja, dieseliä, bensiiniä jne. Haluat sen sellaisena kuin haluat, sinulla on Volkswagen Caddy.

Oliko tästä viestistä apua?