Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Volkswagen-konserni on yksi edistyneimmistä sähköistykseen siirtymisessä. Mutta kaikesta työstään huolimatta hänellä on muutamia ongelmia. Tärkein: ID.3-sarja ja sen johdannaiset eivät mene niin kuin he olivat odottaneet. Itse asiassa he ilmoittivat äskettäin, että he perääntyivät yhden tähtiidean kanssa: haptisten painikkeiden käyttö sen ohjauspyörissä ja sisätiloissa. Mutta tämä on vasta alkua.

Kuten hyvin tiedät, Volkswagen ID.3 on sähkökäyttöinen malli. Ja auttaakseen myyntiäsi antamaan «kasvua», jota he kaipaavat, he aikovat laajentaa valikoimaansa voittaakseen vastahakoisimmat asiakkaat. Urheilullinen GTX on pian näkemässä valoa, mutta se ei ole ainoa versio, joka lisätään valikoimaan tulevina vuosina. Muiden lähteiden mukaan Wolfsburgin talossa he ajattelisivat luo crossover-versio Kia XCeedin puhtaimmalla tyylillä…

Uuden Volkswagen ID.3 Crossin ohella he ovat vahvistaneet myös Polon ja T-Rocin sähköiset vastineet…

Volkswagen ID.3 2019

Autocarin kaverien ansiosta olemme oppineet sen Volkswagen ID.3:sta tulee SUV-tyyppinen versio. Baijerilaisen yrityksen toimitusjohtajan Thomas Schäferin sanat tälle medialle ovat olleet seuraavat…

«Teemme kovasti töitä kehittää ylimääräinen kompakti SUV ID:n perusteella.3 jotta voimme tuoda markkinoille myös Volkswagen-tuotteen tässä nopeasti kasvavassa ajoneuvosegmentissä.

Myös, Hän huomautti, että sen estetiikka «näyttäisi dramaattisesti erilaiselta kuin ID.3, kun se saapuu ennen vuotta 2026».sen sijaan, että se olisi venäläinen nukketyyli.» Siksi tällä lauseella hän antaa meille kaksi muuta otsikkoa suhteessa hänen tuotesuunnitelmaansa. Ensimmäinen: mitä se ei ole eräänlainen vitaminoitu tunnus.3 tai kutistunut ID.4. Toisessa tapauksessa, että sinun mahdollinen virallinen markkinoilletulopäivä olisi asetettu ennen vuotta 2026.

Mutta Volkswagen ID.3 Crossoverin työskentelyn lisäksi saksalaisella talolla on myös muita suunnitelmia. Schafer osoitti sen Kaksi versiota sen lähtötason sähkömallista debytoi pian. Tai mikä on sama: Polon ja T-Rocin sähköversiot. Itse asiassa Schäfer määritteli tämän projektin «pieneksi autoksi ja urheilucrossoveriksi», vaikka sen virallisen hinnan pitäisi olla alle 25 tuhatta euroa.

Mukaan Thomas Schäferin sanat…

”Alle 25 000 euron tavoitehinnan lähtötason sähköautosta ID Buzziin ja uuteen ID Aeroon meillä on oikea tarjous jokaisessa segmentissä”

Sitä varten MQB-alusta poistuu markkinoilta vuosikymmenen lopussa korvataan uudella SSP:llä (Scalable Systems Platform). Sillä valmistetaan Volkswagen-konsernin volyymimalleja, jotka ovat halvempia ja helpompia soveltaa eri segmenttien ajoneuvoihin. Näemme, kuinka he yksinkertaistavat valikoimaansa ja ennen kaikkea tekevät siitä saatavilla. Tässä haaste…

Lähde – Valmentaja