Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Osaamisen edistäminen on tärkeä asia yritykselle tulevaisuuden kannalta. He tietävät tämän Volkswagen-konsernissa, ja meillä on todisteita heidän sitoutumisestaan ​​erilaisiin koulutus- ja koulutusohjelmiin, joita heillä on kaikkialla maailmassa. Espanjassa Seatilla ja Volkswagenilla on omat akatemiansa mutta sen vaikutus on rajallinen. Tärkeimmät työt tehdään heidän keskuksissaan Saksassa ja ne yllättävät meidät silloin tällöin.

Yksi viimeisimmistä valon näkevistä uutuuksista on Näissä kuvissa Volkswagen ID.5 GTX Xcite. Sen luojat ovat 14 harjoittelijaa, jotka baijerilainen brändi on valinnut kolmeen tärkeimpään tekniseen keskukseensa Sachsenissa, Zwickaussa, Dresdenissä ja Chemnitzissä. Muodon saamiseksi he ovat työskennelleet vuoden ja tulos ei petä, koska se on a loistava design-käänne ID.5:lle tuo tylsyyden «synti». Lisäksi siihen liittyy jokin muu salaisuus.

Volkswagen ID.5 GTX Xcite yhdistää mattapintaisen ja kiiltävän maalin Lamborghini- ja Volkswagen-sarjoista…

Volkswagen ID.5 GTX Xcite

Kuten kuvista näkyy, Volkswagen ID.5 GTX Xcite -linja haluaa päästä lähemmäksi ID.3 GTX:tä. Ja osittain se saavuttaa sen, koska sillä on leveämpi runko leveämpien ovenkarmien käytön seurauksena. Mukana on myös joitain selkeämpiä pyöränkaareja, jotka on suojattu kiiltävän mustalla muovilistalla. Tämä käsittely saavuttaa myös 22 tuuman taotut kevytmetallivanteet tai grillin logon.

Omituisena tosiasiana on otettava huomioon, rungossa yhdistyvät matta ja kiiltävä maali Lamborghinin ja Volkswagenin väripaletista. Tästä johtuu omituinen väriyhdistelmä vihreällä sävyllä suuressa osassa koria ja mustaa kontrastina. Antaakseen sille «huonomman» vaikutelman se urheilullinen siveltimen vedot oranssin sävyin ulottuu sisätilojen läpi. Lopuksi, jousituksen korkeutta on alennettu tehdäkseen siitä urheilullisempaa.

Volkswagen ID.5 GTX Xcite esittelee myös mielenkiintoisia ratkaisuja. Vegaanisen nahan ja Alcantaran käyttö ja yhdistelmä istuimien ja suuren osan sisätilojen verhoilusta on silmiinpistävää. Se on musta sävyinen, ja siinä on koristeet ja saumat samassa oranssissa sävyssä kuin ulkopinta. Lisäksi se sisältää 2 000 W äänijärjestelmän ja 10 vahvistinta, jotka joko Teamgee H5 trunk sähköinen rullalauta viimeiselle mailille…

Voimme lisätä sen voimansiirtoon liittyen perustuu ID.5 GTX:ään standardi 82 kWh:n akulla ja maksiminopeudella 180 kilometriä tunnissa. Kuinka voit ymmärtää, todennäköisyys, että tämä ID.5 GTX Xcite näkee valon, on minimaalinen ellei nolla. Joka tapauksessa se on nuorille lahjakkuuksille ja Volkswagenille tärkeä mahdollisuus kasvaa yhdessä ja jatkaa tämän kaltaisten mielenkiintoisten mallien luomista. Tai ei…?

Lähde – Volkswagen