Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Huolimatta siitä, että urheiluautot ja kuumimmat versiot perinteisistä malleista ei elä parhaimmillaan, meillä on vielä joitain vaihtoehtoja, joista voit nauttia ratin takana. Yksi perinteisesti tasapainotetuimmista urheiluajoneuvoista on Volkswagen Polo GTIvaikka sen hinta ei ole koskaan ollut sen paras voimavara.

Useiden kuukausien poistuttua markkinoilta Volkswagen on laittanut Polo GTI:n jälleen myyntiin. Tietenkin nyt mukautettu uudelleenmuotoilu että sait perusmallisi jokin aika sitten. Brändi sanoo, että se on jo saatavilla ja toimitus on välitön, mikä ei ole nykyään täysin yleistä. Sen hinta on 29 800 euroasisältäen alennukset ja kampanjat.

Volkswagen Polo GTI takana

Tämä Volkswagen Polo GTI 2022 on Polon tehokkain versio. Myös moottorisi 2.0 YTE on hieman lisännyt tehoaan, kehittää 207 hv. Se liittyy välttämättä lähetykseen Kaksoiskytkin DSG 7 vaihteella ja tietysti se ylläpitää etuvetoa. Siinä on myös lajikohtaiset juoksuvarusteet.

Sen suurin nopeus on 240 km/h.

Siitä ei puutu yksityiskohtia esteettisellä tasolla, koska se tarjoaa Full-LED-valaistus matriisivalot ja valaistut listat ajovalojen välissä, erityiset puskurit, urheilullinen takahajotin, kaksoiskromi pakoputki tai punaiset jarrusatulat.

Samalla kun sisällä Siinä on ruostumattomasta teräksestä valmistetut polkimet, urheilulliset etuistuimet kangasverhoilulla ja punaiset putket. Ohjauspyörä on urheilullinen rei’itetyllä nahalla, ja se on myös viimeistelty punaisella urheilullisemman pisteen saamiseksi, kuten kangasmatoissa.

Volkswagen Polo GTI

Toisin kuin koko muu Polo-sarja, joka valmistetaan Pamplonassa, Volkswagen Polo GTI valmistetaan Kariegan tehtaalla Etelä-Afrikassa.

Välissä valinnainenPolo GTI tarjoaa järjestelmiä, kuten avaimeton avaamisen ja käynnistyksen, peruutuskameran ja matkapuhelimen induktiivisen latauksen, kun taas turvallisuudesta voidaan mainita esitörmäysjärjestelmä, kaistanvaihtoavustin ja pysäköintiavustin.

Lähde – Volkswagen