The Volkswagen T Roc Siitä on tullut todellinen menestys saksalaisessa brändissä sen saapumisesta vuoden 2017 lopulla. Itse asiassa se oli viime vuonna Espanjan myydyin Volkswagen Polon ja T-Crossin edellä. Hänelle 2022 esittelee a uudelleenmuotoilu tärkeitä uutisia mukana tekniikka, laitteet, turvallisuus, laatu ja joitain esteettisiä yksityiskohtia.

On myös tärkeää huomata, että Volkswagen T-Roc 2022 ylläpitää urheiluversiota R, jossa on 300 hv ja neliveto, sekä Cabriolet-avoauton koria, jossa on kangaskatto. Uuden T-Rocin lähtöhinta on 26 700 € sisältää alennukset, ja se on jo myynnissä jälleenmyyjillä.

Mitä muutoksia Volkswagen T-Roc 2022:ssa?

Volkswagen T-Roc takana

Kuten kuvista näkyy, Volkswagen on korostanut auton linjoja uusilla yksityiskohdilla. On myös huomionarvoista, että se tulee vakiona LED-ajovaloilla kauko- ja lähivaloille sekä hieman tummennetuille takavaloille myös full LED. Vaihtoehtoisesti voit lisätä IQ Light matriisi ajovalot ja valaistu nauha säleikön reunassa sekä dynaamiset takavilkut. Siinä on vakiona 17 tuuman vanteet.

Omalta osaltaan, sisällä Tässä kaupunkimaastoautossa meillä on 8 tuuman päänäyttö, joka on valinnaisesti laajennettavissa 9,2:een erinomaisessa viimeistelyssä. Vastaavasti digitaalinen kojetaulu on vakiona 8 tuumalla ja varustaa järjestelmän 10,25 tuuman Digital Cockpit Pro ja muita ominaisuuksia urheilullisessa R-Line-verhoilussa.

Volkswagen T-Rocin tavaratila on 445 litraa.

Kaksi varustesarjaa: Life ja R-Line

Volkswagen T Roc sisustus

Pääsylinteristä, jota kutsutaan ElämäVolkswagen T-Roc sisältää monitoimiohjauspyörän, pysäköintianturit, kaksivyöhykkeisen ilmastoinnin, mustat kattopalkit ja edellä mainitut 17 tuuman pyörät. Jos hyppäämme T-Roc R-Line saamme 18-tuumaiset pyörät, handsfree-pääsyn ja käynnistyksen, takakameran, useita ajotiloja ja kattopalkit anodisoidut hopean sävyiset.

Suunnittelupaketti on myös saatavilla Musta kohdistuskeskuksen koko-täysi wp-image-330890″>volkswagen t-roc näyttö

Jos puhumme ajoavustajat ja turvallisuus, tämä Volkswagen T-Roc 2022 esittelee laitteet, kuten IQ Drive Travel Assist, mukautuva ja ennakoiva vakionopeudensäädin tai automaattinen pysäköintijärjestelmä. Oli lopputulos mikä tahansa, tämä SUV Se tuo aina automaattisen hätäjarrutuksen ja kaistavahtivaroituksen.

Moottorit ja tehot saatavilla

Siirrytään osioon moottoritT-Rociin on saatavana neljä bensiini- ja kaksi dieselvaihtoehtoa, jotka kaikki ovat turboahdettuja. Päällä bensiini Se alkaa 1.0 TSI kolmisylinterisellä ja 110 hv:lla, kun taas 1.5 TSI:n nelisylinterinen lohko on tarjolla 150 hv:lla, joista suurin suorituskyky («normaalista» valikoimasta) on 2.0 TSI 190 hv. Päällä diesel mukana aina lohko 2.0 TDI, jota tarjotaan 115 ja 150 hv.

Versiosta riippuen niissä on 6-vaihteinen manuaalivaihteisto tai 7-vaihteinen kaksoiskytkin sekä vetovoima etu- tai taka-akselilla. kattava 4Motion-järjestelmä saksalaisesta yrityksestä.

Volkswagen T-Roc R

Volkswagen T-Roc R 300hv

Kommentoin, että se on saatavana neljällä bensiinimoottorilla, mutta edellisessä osiossa mainitsin vain kolme. Ja suurinta suorituskykyä on käsiteltävä erikseen. Onko hän Volkswagen T-Roc Rtämän katumaasturin radikaalein muunnelma suurilla annoksilla urheilullisuutta.

Tämä vaihtoehto käyttää kuuluisaa lohko 2.0 TSI, 300 hv ja 400 Nm, jota valmistaja käyttää muun muassa autoissa, kuten Golf R, Audi S3 tai Cupra Formentor. Puhumme erittäin korkeasta suorituskyvystä, kuten se osoittaa 0-100 km/h vain 4,9 sekunnissa.

Lisäksi kaikki ei ole moottoria ja tehoa. Sen mukana tulee a erityinen alavaunuprogressiivinen ohjaus ja järjestelmän erityinen kokoonpano 4Motion-neliveto. Jälkimmäinen mahdollistaa vetovoiman jakautumisen etu- ja takapyörien välillä sekunnin tuhannesosissa kunkin hetken tarpeiden mukaan.

Tähän on lisättävä, että se sisältää muita urheilutietojakuten erityinen ohjauspyörä R-painikkeella tai valinnainen titaaninen pakojärjestelmä, jonka asiantuntija on huolellisesti luonut Akrapovićjoka painaa 7 kiloa vähemmän ja pakoputken ulostulossa erikoismuotoilu.

Volkswagen T-Roc Cabriolet

Volkswagen T-Roc Cabriolet avoauto

Lopuksi emme voi unohtaa muunneltava runko kangaskatolla. The Volkswagen T-Roc Cabriolet se on yksi harvoista avoautomaastureista markkinoilla. Loogisesti takaistuinten ja tavaratilan tila on rangaistava (se pysyy 284 litrassa), mutta katto auki ajamisen ilo voittaa.

Mekaanisella tasolla tämä avoauto on saatavana 110 hv 1.0 TSI:llä ja 150 hv 1.5 TSI:llä, molemmat bensiinikäyttöiset. Vaihteisto on kuusivaihteinen manuaali, vaikka tehokkaimmissa se voidaan liittää lisävarusteena 7-vaihteiseen DSG:hen.

Paljonko Volkswagen T-Roc maksaa? Hinnat!

Päätämme kohtaan hinnatjossa Volkswagen T-Roc 2022 osa 28 820 euroa ilman alennuksia helppokäyttöisin vaihtoehto, joka on 110 hv 1.0 TSI Life-viimeistelyllä. Jos haluamme R-Linen varustelun 150 hv bensiinimoottorilla, menemme 34 460 euroon.

Toisaalta, Cabrio alkaa 32 460 eurosta (110 hv), kun taas radikaali Volkswagen T-Roc R 300 hv:lla on 53 030 euroa.