Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Kukapa ei pidä palkinnosta? Tai että he tunnustavat työnsä ja ponnistelunsa? No klo autoteollisuus Näin tapahtuu koko tuotemerkkiryhmälle, joka kattaa sen. Ja vaikka valmistajien egon tyydyttämiseksi on loputtomasti palkintoja, niistä on pari, jotka ovat erittäin «ahneita». Yksi niistä on vuoden auto -palkinto kuinka hyvän maineen ja kuvan se antaa merkille ja sillä valmistetulle ajoneuvolle. Ja nyt meillä on uutisia liittyen tilikauteen 2023…

Vuoden auto -palkinnosta vastaava organisaatio on julkistanut listan finalisteista. Listalle pääsemiseksi yli 60 jäsenestä eri Euroopan maista koostuvan tuomariston on täytynyt tutkia yli 27 hakijaa. Ja suoritettuaan työnsä he ovat päättäneet valitse seitsemän alla olevaa. Uteliaisuutena kaikilla finalisteilla on jonkinlainen sähköistys joten se ei ole enää outoa, se on todellisuutta.

Vuoden auto -palkinnon voittaja julkistetaan virallisesti 13. tammikuuta 2023 Brysselin autonäyttelyssä…

KIA-Niro-2022 Vuoden auto

Jos vertaamme lista vuoden 2022 finalisteista vuoden 2023 kohdalla näemme, että jotkin kuviot toistuvat. Sähköistyminen on ilmeistä, mutta myös SUV-autojen hegemonia henkilöautoihin nähden. Itse asiassa viimeisellä listalla oli kolme tämäntyyppistä ajoneuvoa ja tänä vuonna kuusi. Emme voi myöskään sivuuttaa sitä tosiasiaa, että kahden heistä, jos he voivat voittaa, on jaettava «pachas»-palkinto. Kyse on Subaru Solterra ja Toyota bZ4X no ne on kaksoset…

  • jeeppikostaja
  • Kia Niro
  • nissan ariya
  • Peugeot 408
  • renault austral
  • Subaru Solterra / Toyota bZ4X
  • VW ID. surina

Tuomariston Vuoden auto -palkinnon valitsema lista on tämä. Kuten näet, «uteliaisin» malli on Peugeot 408 koska se yhdistää sedan-tyyppisessä korissa maastoauton ja coupé-ominaisuudet. Emme voi myöskään sivuuttaa Nissan Ariyaa, mallia, joka debytoi jonkin aikaa sitten, mutta jota ei vieläkään nähdä «suurina määrinä» Euroopan markkinoilla. Lopuksi emme voi jättää tunnustamatta. Huuhtele myyttinen pakettiauto, joka tuo Bullin takaisin.

Kuten on tapana, Vuoden auto -palkinnon voittajamalli julkistetaan 13.1.2023. Tapaamisena on valittu Brysselin autonäyttely, ja siitä lähtien se siirtyy Kia EV6:sta. Korealaisen talon sähköasentaja ansaitsi palkinnon tänä vuonna 2022 ja lisäksi se voisi olla virstanpylväs. Kyllä, koska Niro on tällä finalistilistalla Ja jos hän voittaa, hän antaa brändin toistaa. Tapahtuuko se…?

Lähde – Vuoden auto