Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Kun Toyota loi ja laittoi myyntiin ensimmäisen sukupolven RAV4 koskaan uskonut sen olevan menestys. Tänään Se on yksi maailman myydyimmistä katumaastureista., voitti kilpailijat, joilla on myös pitkä historia takanaan. Tämän suuren myynnin takana ei kuitenkaan ole piilotettua sattumaa. Näitä on olemassa, mutta näin ei ole, sillä japanilainen talo on erittäin sitoutunut malliin, josta se pitää ja joka on lisäksi ekologinen symboli.

Tätä varten hän haluaa tehdä niin usein hienovaraisia ​​parannuksia, joilla hiotaan pieniä vikoja. Tästä syystä vastaava joukkue toyota-rav4 on ilmoittanut a päivityspaketti joka auttaa sinua säilyttämään kasvotyypin ensi vuonna 2023. Kuten kuvista näkyy, sen ulkomuoto ei muutu, koska se pysyy raikkaana ja houkuttelevana. Muutosten edunsaaja on sisällä, mediajärjestelmä, liitettävyyttä ja turvallisuus.

Uuden Toyota RAV4 2023:n tuotanto alkaa tämän vuoden kolmannella neljänneksellä eikä virallisia hintoja ole vielä…

Toyota RAV4 2023

Ensimmäinen muutos, jonka Toyota RAV4 olettaa, on nähtävissä konfiguroitava digitaalinen mittaristo. Näköasi varten sitä tukee 12,3 tuuman TFT-näyttö, jonka avulla voit vaihtaa neljän tyylin välillä (Casual, Smart, Sport ja Tough). Tämä elementti ei ole vakiona kaikilla sarjan tasoilla, koska pääsyversio on 7 tuumaa. Toinen osioista, jotka muuttuvat saadakseen uusia toimintoja, on turvallisuusjärjestelmä Toyota SafeTy Sense…

The Pre-Collision System (PCS) sisältää risteysapua turvallisuuden lisäämiseksi käännöksissä. Nyt voit havaita vastaantulevan liikenteen ja sen, onko tiellä jalankulkijoita. Jos näin on, se varoittaa kuljettajaa ja jos hän ei reagoi, aktivoi jarrusäätimen törmäyksen välttämiseksi. Se sisältää myös järjestelmä Hätäohjausavustin joka auttaa kuljettajaa pitämään ajoneuvon hallinnassa ja kaistalla välttäessään jalankulkijaa.

RAV4 Plug-in puolestaan ​​laajentaa molempia avustajia. PCS tunnistaa myös samalta kaistalta lähestyvät ajoneuvot vähentääkseen törmäysriskiä. Lisäksi ESA havaitsee polkupyörät ja pysäköidyt ajoneuvot. Viimeisellä paikalla Toyota RAV4 päivittää multimediajärjestelmäänsä pilvipohjainen navigointi vakiona. Täydennyksenä «Smart Service» -tietopaketti mahdollistaa pääsyn Toyotan multimediajärjestelmiin.

Liitettävyys paranee myös Apple CarPlayn, Android Auton ja MyT-sovelluksen integroinnin ansiosta. Myös, RAV4 sisältää uuden ääniavustajan «Hey Toyota» joka auttaa hallitsemaan toimintoja, kuten ilmastointia. Lopuksi osoita, että rungossa on uusi Platinum White Pearl -sävy ja mahdollisuus tehdä se kaksisävyisenä sisällyttämällä kattoon Midnight Black Metallic. Missä ei ole muutoksia, on mekaniikkatarjonta.

Lähde – Toyota