Saltar al contenido

5 parasta 7-paikkaista maastoautoa

9 de junio de 2022
5 parasta 7 paikkaista maastoautoa

A 7 paikkainen SUV Käytetty ja käytetty on täydellinen ratkaisu kaikille, jotka pitävät perinteistä 5 matkustajalle suunniteltua autoa niukasti. Lisäksi crossover tai SUV ovat täydellisiä ajoneuvoja kaikille yleisöille. Suuret perheet eivät tietenkään ole poikkeus.

Siksi Clicarsilta kerromme sinulle, mitä ne ovat parhaat 7-paikkaiset maastoautot hyvissä käsissä jossa tila, sisätilojen tilavuus ja mukavuus hallitsevat näissä bestseller-tyypeissä, joissa on 2 lisäpaikkaa kolmannessa rivissä, joihin mahtuu mukavasti jopa seitsemän matkustajaa.

Ota huomioon 5 parasta käytettyä ja käytettyä 7-paikkaista katumaasturia!

peugeot 5008

miksi ajattelemme niin peugeot 5008 täytyy olla viiden parhaan joukossa Käytetty ja käytetty 7-paikkainen SUV? Helppo: Suuren modulaarisuuden vuoksi ja siksi, että se on perheen perusmaasturi. Suuri määrä myytyjä yksiköitä tukee tätä ja osta 5008 second hand ja tilaisuus olla paljon yksinkertaisempi.

Emme ole tekemisissä liian suuren ajoneuvon kanssa 7 käytettyä ja tilausistuinta koska se on 4,64 metriä pitkä ja 1,84 leveä. Siitä huolimatta sillä on erinomainen asuttavuus ja sisäpinnat.

Fiat Freemont

Pidämme Fiat Freemontista, koska olemme tekemisissä suuren kanssa Käytetty ja käytetty 7-paikkainen SUVjossa on vaikuttava muotoilu, joka ei jää huomaamatta tiellä, tehokas moottori, joka pystyy liikuttamaan sitä helposti ja mukavuus minkä tahansa urheiluauton arvoinen varuste.

Jokainen suuri perhe haluaisi matkustaa Freemont-maastoautolla, joka on suunniteltu vastaamaan heidän vaativimpiin tarpeisiinsa. Sen pituus on 4,88 ja leveys 1,87.

fiat freemont 7 paikkainen

Volkswagen Tiguan Allspace

7-paikkainen Tiguan? Joo, käytetty 7-paikkainen Tiguan! Jos et hallitse 7-paikkaisten SUV-autojen markkinat ovat liian suuret Et ehkä tiennyt, että Volkswagen Tiguanista on olemassa versio, jossa on kolmas istuinrivi.

Tämä SUV ilahduttaa jokaista suurta perhettä, jossa Volkswagenin viimeistelyllä on merkitystä. Lisäksi Aina luotettava saksalainen moottori Se antaa mukavuutta ja voimaa yhtä suuressa osassa.

volkswagen tiguan allspace

Mitsubishi Outlander

The japanilainen SUV Siitä on myös 7-paikkainen versio. ehkä vähemmän valtavirtaa Outlander yllättää tämän top 5:n ikäisensä ansiosta edulliseen hintaan ja sen tilava sisätila (etenkin, kun kolmas istuinrivi on koottu, kuten kaikissa näissä tapauksissa).

Lisäksi löydät suuren määrän Outlander käytettyjä ja tilaisuuksia 4×4-asemallakoska useat sen versiot markkinoitiin käytännössä nelivetoisina.

Lyhyesti sanottuna, jos etsit 7-paikkainen SUV edulliseen hintaankanssa sisällön kokoa (4,69 x 1,81) ja kaikilla mukavuuksilla tämä on mallisi.

Mitsubishi Outlander 7 paikkainen

Ssangyong Rodius

Ssangyong Rodius on ajoneuvo, joka on SUV:n ja a 7 paikkainen tila-auto.

Tässä on enemmän kuin tyypillinen muotoilu iso käytetty ja satunnainen 7-paikkainen SUV onko hän kuka on paremmin valmistautunut matkustamaan suurille perheille, koska se on auto, jonka mitat ovat suuremmat kuin muut (pituus 5,13 ja leveys 1,92).

Juuri nämä mitat ovat yksi sen vahvuuksista, koska ne tekevät Rodius a erittäin käytännöllinen auto matkustaa harkitun kokoisilla matkatavaroilla.

Uteliaisuuden vuoksi kommentoi, että 7 paikan jakautumista tässä SUV:ssa se eroaa tavallisesta 2+3+2:sta, koska kolmannella istuinrivillä on kahden istuimen sijasta kolme.

ssangyong rodius 7 paikkainen

Yhteenvetona

The Käytetty ja käytetty 7-paikkainen SUV ne ovat erinomaisia ​​perheajoneuvoja, joilla on suuri kantavuus ja erittäin monipuoliset ja hyödylliset. Lisäksi kilpailukykyiset hinnat tekevät niistä ajoneuvoja, jotka on aina pidettävä mielessä.

Älä siis unohda käydä tutustumassa nettisivuihimme, joista löydät hyviä käsiajoneuvoja taatusti parhaaseen hintaan. Lisäksi tarjoamme sinulle 15 päivää tai 1000 kilometriä kokeilla sitä. Mitä odotat?

Oliko tästä viestistä apua?