Saltar al contenido

5 parasta urheiluautoa historian 5 parasta urheiluautoa historiassa

23 de octubre de 2021
5 parasta urheiluautoa historian 5 parasta urheiluautoa historiassa

Historian 5 parasta urheiluautoa

Mitkä ovat kaikkien aikojen parhaat urheiluautot? Kun puhumme UrheiluAjattelemme jotain enemmän kuin autoa, ajattelemme tapaa ajaa, ottaa mutkia ja tuntea tien. Tässä tuomme sinulle a historian 5 parhaan urheiluauton joukossa jotka välittävät nämä tunteet ratissa, autot, jotka ovat antaneet puhua ja jatkavat niin. Me aloitimme!

5 parasta Bugatti Chironia

Kun matkustamme vähemmän kuin muu luettelo, meillä on tämä vaikuttava Bugatti. Se on pakollinen sisällytettävä luetteloon, jos auto pystyy saavuttamaan 100 km / h vain 2,5 sekunnissa.

Puhumme autosta, joka on joutunut rajoittamaan tehoaan sen vaarallisuuden vuoksi. Seuraaja Veyron Se saavuttaa 420 km tunnissa, vaikka se voisi saavuttaa enemmän. Tämä teho on rajallinen, koska rengastekniikka ei riitä turvalliseen ajamiseen suuremmilla nopeuksilla.

Sen ulkonäkö on hyvin samanlainen kuin Bugatti Veyronja sen korkea hinta on huomattava. Sen lisäksi, että se on yksi eksklusiivisimmista autoista, joiden luettelossa on valmistettu vain 500 yksikköä.

Top 4 Porsche 959

Tämä on ensimmäinen Urheilu neliveto, käännekohta Porsche 911 että he valmistivat. Tämä urheiluauto tuli markkinoille vuonna 1986 ja siitä lähtien Porsche 911 Turbo he alkoivat ajaa tällä nelivetolla. The Porsche 959 tuli voittoon tuolloin Pariisin ralli-Dakar, ei helppo testi.

Vain 268 katuyksikköä valmistettiin, joten katso yksi näistä Porsche Se on ylellisyyttä kaikille autoilijoille. Sen hinta osoittaa sen yksinoikeuden, joten hyvin harvoilla taskuilla on varaa pysäköidä yksi näistä autotallistaan.

Top 3 Lamborghini Countach

Myyttinen Lamborghini Countach terävillä muotoiluilla se asettaa tyylin. Tämä malli on niin erikoinen, koska se oli ensimmäinen, jossa oli niin edistyksellinen kuljettajan ohjaamo alustassa, jotta tilaa keskellä takana olevalle moottorille, joka monien mielestä on paras paikka urheiluauton moottorille.

Se on erittäin vaikuttava auto, ja sitäkin enemmän, kun sen V12 -moottori pauhuu, mikä antaa 440 hevosvoimaa. Sen saksiset ovet ja suuret ilmanottoaukot moottorin jäähdyttämiseksi ovat myös kuuluisia. Upea urheiluauto, joka saa meidät tuntemaan, mitä on ajaa oikealla autolla.

lamborghinin laskenta

Top 2 Ferrari LaFerrari

Se on Italian joukkueen lopullinen kone. Sen ensimmäinen hybridi -urheiluauto pystyy vähentämään polttoaineenkulutusta 40%, kyllä, luopumatta nopeudesta, sillä se yhdistää bensiinimoottorin, joka antaa 800 hevosvoimaa, ja kaksi sähkömoottoria, joiden teho on 163 hv, yhteensä 963 CV. Suunniteltu lentämään piireillä, se onnistui asettamaan matalin aika Fioranon piiri, missä Ferrari testaa kaikki ajoneuvonsa.

Monet sen komponentit ovat verrattavissa kaavan 1 komponentteihin, ja saadakseen yhden näistä, lähtöhinta on 2 miljoonaa dollaria. Tietenkin, jos puhumme historian parhaista urheiluautoista, on selvää, että niiden innovatiivisuuden ja nopeuden vuoksi meidän on puhuttava Ferrari LaFerrari.

Top 1 McLaren F1

Nopeuden tunnus 90 -luvulla McLaren F1 syntyi kutsumuksella välittää kuljettajalleen auton tunteet, kerrot minulle, voisiko olla jotain enemmän Urheilu kuin se. Tässä autossa on yksi etuistuin, joka sijaitsee ajoneuvon keskellä, jäljittelemällä yksipaikkaista asentoa, vaikka siinä on kaksi takaistuinta taaksepäin.

Käynnistyksen yhteydessä se oli katuauto nopeammin maailmasta. Voimansa merkkinä voimme sanoa, että tämän auton kilpa -versio voitti debyyttinsä aikana Le Mansin 24 tunnin, mikä ei ollut koskaan aikaisemmin saavutettu.

Jos olet halunnut tuntea mitä nämä ovat urheiluautot he voivat tarjota sinulle, kun olet yhden heistä ratissa … älä huoli! Meillä on postaus, joka on omistettu halvimmille urheiluautoille, jotta et vain kuvittele itseäsi ajavan yhtä näistä koneista.

Ja voit aina vierailla Clicarsissa löytääksesi seuraavan autosi, joka osuu teille.

Oliko tästä viestistä apua?