Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Euroopassa vain harvat tuntevat Acuran. Tämä on normaalia ja ymmärrettävää, sillä ne harvat yksiköt, jotka saapuvat vanhalle mantereelle, tekevät sen putoamalla. Olemme kuitenkin tekemisissä ensiluokkaisen premium-valmistajan kanssa laittaa «kolme mariaa» köysiin yhtä vaikeilla markkinoilla kuin Yhdysvallat. Eikä vain sitä, sillä hänen ansiokseensa hänellä on urheilutausta, joka mahdollistaa TLX:n kaltaiset luovat ja kaupalliset lisenssit.

Et ehkä muista acura tlx vaan hänestä olemme jo puhuneet kanssasi. Tarkemmin sanottuna, kun nykyinen ja viimeinen sukupolvi näki valon. Se oli vuonna 2020, ja tänä aikana Hondan premium-yritys on hemmotellut häntä niin paljon, että asiakkaat näyttävät olleen uskollisia hänelle. Siitä huolimatta, estääkseen heitä lähtemästä kilpailuun, hän on päättänyt antaa sille käänteen ja ilmoittaa hyvin erikoisversiosta. Se on noin Acura TLX Type S PMC Edition Kuulostaa…?

Acura TLX Type S PMC Edition on valmistettu käsin ja läpäisee saman laadunvalvonnan kuin NSX…

Acura TLX Type S PMC Edition - Acura TLX PMC Interior

Ei ehkä yhtäkkiä, mutta tämä sukunimi tunnetaan hyvin. Tarkemmin sanottuna se viittaa Performance Manufacturing Center NSX:n valmistuksesta vastaava Acura. Ja tämä on yksi tämän TLX:n erikoisuuksista, koska kuten sen «isoveljensä». Se on käsintehty merkin käsityöläisten ja insinöörien toimesta.. Eikä vain sitä, sillä TLX Type S PMC Edition on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka on johdettu japanilaisesta urheiluautosta.

Alusta alkaen se kiinnittää huomion vartalosi pukeutumiseen valitut sävyt. Sitä vastoin on monia muita mahdollisia, jotka ovat seuraavat: Curva Red (Ebony Interior), 130R White (Red Interior) ja Long Beach Blue (Orchid Interior). Nämä ovat peritty NSX:ltä, ja ne ovat urheilullisempia Berliinin musta viimeistely alueilla, kuten katto, peilien kuoret, haineväantenni tai sivuportaat.

Mutta ne eivät ole sen korin ainoita eksklusiivisia elementtejä. Tavaratilan luukku ja spoileri ovat hiilikuitua ja 20-tuumaiset ‘Y’-muotoiset kevytmetallivanteet on maalattu kuparilla. Acura TLX Type S PMC Edition sisältää myös ainutlaatuisia elementtejä. Istuimet on verhoiltu Milanon nahalla Ultrasuede-sisäkkeillä, kojelaudassa on hiilikuituverhoilu ja numeroitu levy.

Missä muutoksia ei tapahdu, on voimansiirto. Tämä TLX Type S PMC Edition säilyttää moottorilohkon 3.0 V6, 265 kW (360 hv) teho ja 480 Nm vääntö. Sen hallinnassa se luottaa 10-vaihteiseen automaattivaihteistoon, joka lähettää voiman kaikille neljälle pyörälle. Voimme sanoa vähän sen tuotannosta, vaikka se tulee olemaan hyvin rajallinen. Acura on kieltäytynyt kertomasta, kuinka monta he aikovat tehdä..

Lähde – Acura