Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Autoteollisuus on yksi viime vuosina eniten kehittyneistä sektoreista.. Muut alan osat ovat muuttuneet, mutta eivät niin paljon kuin ajoneuvojen suunnitteluun, kehittämiseen ja valmistukseen omistettu. Eikä kyse ole vain valmistajista, vaan aputeollisuuden on täytynyt mukautua, jotta se ei joutuisi ulkopuolelle. Tästä syystä pikkuhiljaa erikoistuneiden yritysten ja yritysten määrä kasvaa, joiden tehtävänä on tarjota uusia liikkuvuusratkaisuja.

Tämä johtuu pääasiassa siitä sähköistys, jota elät. Tesla oli ensimmäinen, joka ryntäsi sisään kuin «norsu posliinikaupassa», ja hänen jälkeensä on seurannut pitkä lista. No, viimeinen lisätty on Ahra Eikö hänen nimensä soi? Emme mekään, mutta kaivattuamme hieman sen juuria ja unelmia, meidän on kerrottava, mitä se on heille uskottu tehtävä. Ja varokaa, tämä yritys ei tule olemaan helppoa, nopeaa ja halpaa, koska he tähtäävät korkeimpaan…

Aehra aikoo tuoda markkinoille sähköisen katumaasturin ja sedanin, joiden toimintasäde on jopa 800 kilometriä…

aehra-logo

Ensinnäkin kerromme, että Aehra on italialais-amerikkalainen tuotemerkki. Kuten verkkosivuillaan selitetään, se on startup, joka haluaa hyödyntää sähköajoneuvojen teknologiaa ja potentiaalia sekä kehittää autonomista ajamista. Ja kysyt itseltäsi, mikä on sen tavoite? Astu uusimman sukupolven premium-automarkkinoille. Ja tehdä niin, he esittelevät kaksi mallia, jotka ovat vielä kehitteillä tulevina kuukausina.

Se on a edustus sedan ja sataprosenttisesti sähköinen SUV. Molempien mallien yksityiskohdat ovat toistaiseksi hyvin rajalliset. Silti brändi selittää, että ne on suunniteltu tarjoamaan erittäin korkea aerodynamiikka, muotoilu, suuri tila matkustamossa ja mukavuus veneessä. Lisäksi heillä on sydäntä pysäyttäviä etuja ja hienoa autonomia maksujen välillä, mikä brändin alustavien tietojen mukaan on noin 800 kilometriä.

Kuten heidän verkkosivuillaan selitetään…

«Milanossa sijaitsevan T&K-toiminnan ansiosta AEHRA on kansainvälinen yritys hyödyntää parasta, mitä autoteollisuudella on tarjota: maailmanluokan suunnittelua, italialaista muotoilua ja amerikkalaista asiakaspalvelua yhdistettynä seuraavan sukupolven sähköautojen voimansiirron ja ADAS-teknologian edut«

Jos Aehran suunnitelmat menevät suunnitellusti Molemmat mallit ottaisivat tuotantoon vuoden 2025 ensimmäisellä neljänneksellä. Hieman myöhemmin tapahtuvat ensimmäiset toimitukset asiakkaille, jotka, toisin kuin muut merkit, ovat suoria, koska myynti tapahtuu sen verkkosivujen kautta. Meidän on oltava erittäin tarkkaavaisia ​​heidän liikkeineen, koska tämä tuotemerkki voi tunkeutua sisään voimalla, eikä se kummallista kyllä ​​ole kiinalainen. Mikä tekee siitä enemmän ansioita vai ei…?

Lähde – Aehra