Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

The autoteollisuuden sähköistämiseen se tekee maista, jotka eivät olleet ennen olleet valtaa, nyt sellaiseksi. Kiina on paras esimerkki tällaisesta tosiasiasta. Pari vuosikymmentä sitten sen tuotemerkit elivät teknologialla, josta ei ollut hyötyä eurooppalaisille. Mutta tänään asiat ovat muuttuneet. Niin paljon, että Aasian maasta on tullut päänsärky heidän kehittämiensa mallien kanssa valmistajat, kuten BYD tai merkit, jotka ovat osa jättiläistä SAIC moottori.

Mutta jos mennään pidemmälle, tämä saattaa tuntua anekdoottilta. Kyllä, koska jopa suuret teknologiayritykset ryhtyvät toimenpiteisiin päästäkseen autoalalle. Olemme viime kuukausina puhuneet paljon mallista, jota Applen kaverit kehittäisivät. Myös Mahdollisuudet, että Huawei tekee harppauksen yhdistämällä brändiin. Ja kyllä, näin on Aito M5sähköinen SUV viehättävällä muotoilulla…

Huawei-teknologia on osallistunut Aito M5:n kehittämiseen ja suunnitteluun…

Aito M5 by Huawei 6

Aito M5:n muotoilemiseksi Seresin ja Huawein ponnistelut ovat yhdistyneet. vaikka ollakseni oikeudenmukainen M5 ei ole muuta kuin SF 5:n muunnelma joka debytoi ladattavana hybridiversiona viime vuoden joulukuussa 2021. Mallin ja toisen välillä on kuitenkin pieni «iso» ero. M5 on sataprosenttisesti sähköinen, joten se mukautuu teknologiayrityksen osallistumiseen pyytämiin vaatimuksiin.

Tässä tapauksessa tekniikka perustuu Huawein DriveONE-alustalle. Sähköisen voimansiirron hallintaan se käyttää kiinalaisen teknologiayrityksen Dats-ohjelmistoa. Sen ansiosta se säätää mukautuvasti järjestelmän vääntömomenttia maksimoidakseen energian talteenoton jarrutusvaiheissa. Tällä tavalla ne eivät vain vähennä kulutusta, vaan myös lisäävät autonomiaa, koska se latautuu regeneratiivisen järjestelmän kautta.

Omalta osaltaan mekaaninen alue Se koostuu kahdesta versiosta. Yksimoottorissa sähköyksikkö menee taka-akseliin ja tarjoaa 271 hv. Ruokkiessaan hän turvautuu a CATL-litiumioniakku 80 kWh:n kapasiteetilla, joka antaa sille 620 kilometrin toimintasäteen kiinalaisen standardin mukaan. Neliveto on varustettu toisella etumoottorilla 224 hvvaikka tässä tapauksessa autonomia putoaa 552 kilometriin.

Lopuksi kerromme, että se on 4,78 metriä pitkä, 1,93 metriä leveä ja 1,62 metriä korkea ja sen akseliväli on 2,88 metriä. Aerodynaaminen vastus on 0,266 Cx ja vaa’an lopullinen paino vaihtelee välillä 2235-2350 kiloa. Lisäksi Kiinan markkinoille saapuessaan sen hinta vaihtelee 41 ja 46 000 euron välillä. vai niin, nimi Aito tarkoittaa «älykkyyden lisäämistä autoon» Kiinalainen markkinointi monimutkainen juttu…

Lähde – Aito Auto – Olennot