Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Kun nyt lakkautettu FCA Group esitteli Alfa Romeo Giulia saimme suuren yllätyksen. Eikä vain siksi, että se käytti ja käyttää edelleen ajatonta muotoilua, vaan myös sen ihon alla olevan teknologian tason vuoksi. Ehkä se ei ole tärkein osoitus liitettävyyttä tai aktiivisia ajoapuvälineitä, mutta sen alusta on puhdasta taidetta. The Giorgion perusteella Se oli syy siihen, miksi se viivästyi useita kertoja, mutta miten se menee: se on samassa pisteessä kuin kaikkivoipa ja myyttinen BMW 3-sarja.

Kaiken kanssa, näistä viettelyaseista ei tullut asiakkaita ja myyntiä kuten ansaitsi. Sen lisäksi, että keskisuurten sedanien segmentti oli lamaantunut ja hänen passinsa ei ollut baijerilainen. Lisäksi Stelvio on nähnyt, kuinka suurin osa kilpailijoistaan ​​»kulki» sen ohi ilman, että se olisi voinut tehdä mitään. Siten Stellantis ei ole ajatellut ryhtyäkseen muotoilemaan seuraajaansa. Ja näyttää siltä, ​​että projekti on jo määritelty valon nähneiden yksityiskohtien mukaan…

Uusi sähkökäyttöinen Alfa Romeo Giulia saattaa saapua vuonna 2025, ja sen toimintasäde on yli 800 kilometriä…

Alfa Romeo Giulia Estrema Special Edition 4

Kuten hyvin tiedät, Alfa Romeo -mallisto on sataprosenttisesti sähköinen ennen vuosikymmenen loppua. Heidän suunnitelmansa ovat selkeät ja koska heidän toiminta-aikansa on niin lyhyt, heillä ei ole ongelmia toteuttaa ne täydellisesti. Siten alusta, joka antaa elämän uudelle Giulialle, on STLA Large joita Stellantis-insinöörit luovat. Sen ansiosta sen sähköinen voimansiirto voi nousta 400 hevosvoimaan ja tarjota jopa nelivetoa.

Omalta osaltasi Litiumioniakkupaketin energiakapasiteetti ylittäisi 100 kWh. Tarkemmin sanottuna se vaihtelee välillä 101 kWh ja 118 kWh, mikä antaisi sille yli 800 kilometrin toimintasäteen. Kaiken tämän pitäisi antaa sille mahdollisuus toimia kuin todellinen urheiluauto Quadrifoglio Verde -versioissa. Kuten Alfa Romeossa sanotaan, STLA Large -alusta mahdollistaa suorituskyvyn, joka saavuttaisi 2 sekuntia jaksossa 0-100.

Lisäksi vaikka tätä versiota tutkitaan vielä, siinä olisi neliveto ja kantavuus 400-800 volttia. Kaiken kanssa, nykyisen Giulian pitäisi kestää markkinoilla ainakin vuoteen 2024 asti. Ja estääkseen sitä vajoamasta edelleen myyntilistalle, se julkaisee pian syvän uudelleenmuotoilun, joka hioo kaikki virheet, joita se on vetänyt sen syntymästä lähtien. Jo vuoteen 2025 mennessä uuden pitäisi olla virallinen kaikkien näiden ja muiden uutisten kanssa.

Ollaan kärsivällisiä, sillä jos ennusteet toteutuvat Alfa Romeo Giulia voi tekniikaltaan ylittää Mercedes-EQS:n ja se on suuria sanoja… Etkö usko?

Lähde – Auto Express