Saltar al contenido

Autat ostamaan ECO-autoa, tiedätkö kaikki saatavilla olevat?

11 de noviembre de 2022
Kuinka asentaa sahkoautolaturi kotiin

sinä ajattelet ECO-auton ostossa mutta et ole 100% varma? Tänään saamme tietää kaiken tuki ECO-auton hankintaan jotka ovat olemassa Espanjassa. Olemme varmoja, että päätät ja panostat ympäristöystävälliseen autoon.

Tällä hetkellä sähköautoilla, ladattavilla hybrideillä, perinteisillä hybrideillä, miedolla hybridillä ja bifuelilla on tiettyjä bonuksia, jotka tekevät ostoksista houkuttelevampia. Emme voi sivuuttaa sitä tosiasiaa, että näillä autoilla on joukko lisäetuja.

Apua ECO-auton hankintaan, mikä valita?

Mahdollisesti mielenkiintoisin huomioitava bonus on MOVES III -suunnitelma. Tässä ohjelmassa avustuksia voi hakea jopa 7 000 euroa toimittamalla vanha auto ECO-auton osto ja myös asentaa latauspiste kotiisi. Tässä tapauksessa bonus voi kattaa jopa 70 % sijoituksesta.

Samoin valmistajat itse tarjoavat mehukkaita alennuksia sähköistetyn mallin ostosta omien bonusohjelmiensa puitteissa.

Mitä veroetuja ECO-autoilla on?

1666925657 589 Kuinka asentaa sahkoautolaturi kotiinJos aiot ostaa ECO-auton, sinun tulee tietää, että heillä on mehukas bonus Rekisteröintivero joka voi kadota, jos valitset sähköauton. Tällä hetkellä on olemassa suuri määrä hybridi- tai ladattavia hybridimalleja, jotka eivät myöskään maksa sitä, koska ne eivät saavuta 120 grammaa CO2 kilometriä kohden.

Nollapäästöisillä autoilla on myös alennuksia tieverosta, vaikka kaikki riippuu kunnasta, jossa ajoneuvo on rekisteröity.

Apu ei pääty tähän, sillä tämän tyyppisellä ajoneuvolla pystyt liikkumaan kaupungeissa jopa korkean saastetilanteen aikana tai liikennerajoitetuilla alueilla. Voit pysäköidä autosi säännellyille pysäköintialueille mielenkiintoisella alennuksella tai ilmaiseksi. Lisäksi voit kiertää ympäri HOV-bussikaista ilman kumppania ja maksat pienempiä tietulleja.

Mitä mieltä olet ECO-auton ostoavustuksesta? Voit myös lyödä vetoa a käytetty ekoauto / napsautuksia. Voit hyötyä monista bonuksista, jotka olemme osoittaneet sinulle, maksamalla paljon vähemmän kuin luulet.

Oliko tästä viestistä apua?