Saltar al contenido

Nämä ovat viisi vähiten saastuttavaa hybridiautoa

27 de abril de 2023
Nama ovat viisi vahiten saastuttavaa hybridiautoa

Kestävä kehitys ja ympäristö ovat tulevaisuutemme perustekijöitä. Meidän ihmisten ja kuljettajien on huolehdittava tulevaisuudestamme ja omasta tulevaisuudestamme. Siksi tapaamme viisi vähemmän saastuttavia hybridiautoja vuodelta 2023.

Kuten olet varmasti lukenut tai kuullut, Euroopan unioni on asettanut vuoden 2035 polttomoottorilla varustettujen henkilö- ja pakettiautojen myynnin määräajaksi. Toimenpiteen tavoitteena on vähentää saastepäästöjä jopa 90 % vuoteen 1990 verrattuna. Onko se tehokas toimenpide?

Tämän virstanpylvään saavuttamiseksi kaikki autonvalmistajat ovat uudistaneet tuotantolinjansa tehdäkseen niistä hiilineutraaleja ja valinneet ympäristöystävällisempiä malleja. Puhumme hybridi-, plug-in-hybrid-, mild-hybrid- ja jopa täysin sähköisten mallien saapumisesta markkinoille.

Tänään keskitymme viiteen vähiten saastuttavaan hybridiautoon. Uskallatko tavata heidät kanssamme?

Hybridiautot, jotka saastuttavat vähemmän

Saatat ihmetellä, kuinka saastuttavat päästöt mitataan, ja sinun tulee tietää, että WLTP-sykli; kansainvälinen pöytäkirja, joka pystyy mittaa saastehiukkaset grammoina hiilidioksidia (CO2) jokaista kuljettua kilometriä kohden. Tämä uusi protokolla perustettiin vuoden 2019 aikana ja se korvasi NEDC:n.

Tämä WLTP-niminen sykli määrää, että autojen hiilidioksidipäästöt eivät saa ylittää 95 grammaa kilometriä kohden, mutta toistaiseksi on vielä monia malleja, jotka aiheuttavat tätä lukua enemmän.

Nämä tiedot huomioon ottaen voidaan sanoa, että vähiten saastuttavat autot ovat sähköautoja, koska niistä ei aiheudu päästöjä ilmakehään. Seuraavat ovat hybridit, joiden keskimääräiset päästöt ovat noin 100-117 grammaa CO2/km.

toyota yaris

Hän toyota yaris se on yksi viidestä vähiten saastuttavasta hybridiautosta vuonna 2023. Toyota on keskittynyt monta vuotta tällä tekniikalla varustettujen mallien lanseeraamiseen, eikä ole yllättävää, että se on ykkössijalla sekä vähäpäästöisissä ajoneuvoissa että autojen markkinoilla. myynnin sijoitus.

Tarkemmin sanottuna Yarisen hiilidioksidipäästöt ovat 102 grammaa kilometriä kohden. Se on saatavana Clicarsissa eri versioina, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan. Mitä odotat valitaksesi seuraavan Yarisisi?

honda jazz

Honda Jazz on toinen Espanjassa vähiten saastuttavista hybrideistä vuonna 2023. Tämä kompakti myös standardisoi päästöt 102 grammaan hiilidioksidia kuljettua kilometriä kohden. Jos etsit muutakin kuin kompaktia, se on saatavana myös sedan-korilla.

Hyundai Ionic

Myös Hyundai Ioniq on liittynyt puolueeseen. Se sertifioi myös 102 grammaa hiilidioksidia ajettua kilometriä kohden ja tekee siitä yhden Espanjan viidestä vähiten saastuttavasta hybridistä vuonna 2023. Se kuuluu segmenttiin C, mikä tarkoittaa, että Se on suurempi malli kuin edelliset.

Suzuki Swace

Suzuki Swacesta on tullut a perhemalli joka mullistaa segmentin. Edessämme on auto, jolla on erittäin mielenkiintoiset mitat sen ansiosta kantavuus ja asuttavuus emmekä voi unohtaa sen hybridimekaniikkaa. Epäilemättä todellinen menestys. Hyväksyy 103 grammaa CO2:ta ajettua kilometriä kohden.

suzuki ignis

Viime kuukausina ja vuosina Suzuki on panostanut akut hybridivoimansiirtojen kehittämiseen. Niin paljon, että heidän arvosanansa ovat parantuneet huomattavasti. Suzuki Ignis ei voinut puuttua viiden vähiten saastuttavan hybridiauton valikoimasta Espanjassa vuonna 2023. Homologates 104 grammaa CO2/km.

Joten nyt tiedät, mitkä autot saastuttavat vähiten hybrideissä. Jos haluat nähdä enemmän, Clicarsissa sinulla on yli 2 000 autoa varastossa. Monet niistä ovat vähäpäästöisiä. Voit suodattaa luettelomme ympäristömerkinnän mukaan. Katso Clicarsin autot.

Oliko tästä viestistä apua?