Saltar al contenido

Viisi myydyintä hybridiautoa Espanjassa tänä vuonna 2022

24 de marzo de 2022
Viisi myydyinta hybridiautoa Espanjassa tana vuonna 2022

Viime aikoina olette huomanneet, että monet kuljettajat vaihtavat autoaan ja tekevät harppauksen sähköistys. Hybridiautot ovat saaneet erittäin hyvän vastaanoton markkinoilla, joten aiomme tarkastella, mitä ne ovat myydyimmät hybridiautot Espanjassa tähän mennessä tänä vuonna 2022.

On tärkeää tietää, että sähköistettujen autojen rekisteröinnit; hybridit, kaasu ja sähkö, ovat lisääntyneet 57,8 %yhteensä 19 845 yksikköä, julkaistuna ANFACEspanjan auto- ja kuorma-autovalmistajien liitto.

Toyota Corolla

The Toyota Corolla on tullut myydyin hybridiauto Espanjassa tämän vuoden 2022 aikana. Japanilainen brändi on onnistunut rekisteröitymään 1 613 yksikköä toistaiseksi tänä vuonna, eikä se ole yllättävää, koska Toyota Corolla on yksi markkinoiden halvimmista hybridiautoista.

Lisäksi se on saatavilla mm napsautuksia lyömättömillä hinnoilla ja laajalla valikoimalla värejä ja moottoreita. Muista, että napsautusmalleja Ne tarkistetaan, taataan ja toimitetaan kotiovellesi. Nyt voit myös toimittaa auton osana maksua.

Toyota C-HR

Toisella sijalla myydyimpien hybridiautojen listalla on Toyota C-HR. Japanilainen SUV on rekisteröity 1 420 yksikköä tähän mennessä tänä vuonna. Se on yksi houkuttelevimmista malleista ja sen vahvuuksia ovat vakiovarustelutaso, korkea ajoasento ja hinta. Mihin haluaisit ajaa sen?

myydyin Toyota c-hr hybridi

Toyota Yaris Cross

The Toyota Yaris Cross Se on juuri julkaissut toisen sukupolven ja näyttää siltä, ​​että muutokset ovat olleet erittäin suosittuja. Se on a kompakti SUV joka kuuluu segmenttiin B ja joka on häikäisenyt sydämet 1001 kuljettajaasijoittuen siten kolmannelle sijalle vuoden 2022 myydyimpien hybridiautojen valinnassa.

Kia Sportsage

The Kia Sportsage Se on yksi paloturvallisista malleista, joka ei petä. Se on juuri lanseerannut uuden sukupolven ja on sijoittunut neljänneksi myydyimmäksi ei-pistokehybridimalliksi toistaiseksi vuonna 2022. Se on rekisteröitynyt 619 yksikköä ja se on erinomainen vaihtoehto, jos aiot ottaa harppauksen sähköistämiseen.

myydyin kia sportage hybridi

ford focus

The ford focusVaikka se saattaa tuntua sinusta oudolta, se on viidennellä sijalla vuoden 2022 myydyimpien hybridiautojen luettelossa. Se on rekisteröitynyt 554 yksikköäsy on yksi markkinoiden monipuolisimmista malleista. Haluatko tuntea hänet enemmän? Ennen kuin teet päätöksen, suosittelemme vierailemaan meillä käytettyjä hybridiautojaOlemme varmoja, että tulet rakastamaan heitä.

Oliko tästä viestistä apua?