Saltar al contenido

TOP 5 markkinoiden halvinta hybridiautoa

16 de marzo de 2022
TOP 5 markkinoiden halvinta hybridiautoa

Autoteollisuus muuttuu ennennäkemättömällä vauhdilla kohti sähköistämistä. Yhä useammat merkit panostavat valikoimassaan energiaan. Lisäksi tänä vuonna 2022 kolme kymmenestä uudesta autosta on sähköisiä. Jotta hyppy sähköön ei olisi niin suuri, aiomme tuntea viisi halvimmat hybridiautot Markkinoilta.

Hybridiautoissa on Liikenneviraston ECO-ympäristömerkki ja ne kiertävät vain muutaman metrin sähköllä. Hybridien sähkömoottorin tehtävänä on vähentää päästöjä ja tukea polttomoottoria. Akku palautuu a Tehokas ajo ja regeneratiivinen jarrutus.

On tärkeää mainita, että sinun ei aina tarvitse valita uusia autoja napsautuksia Meillä on laaja valikoima käytettyjä hybridiautoja ja käytettyjä hybridiautoja lyömättömillä hinnoilla. Tunnemmeko me heidät?

Renault Clio E-Tech

The renault clio on juuri nyt, markkinoiden halvin hybridiauto. Sen pituus on 4,05 metriä ja tavaratilan tilavuus 301 litraa. Homologoi yhdistetty teho 140 CV ja kapasiteetti viidelle matkustajalle. Tällä hetkellä sen lähtöhinta on noin 18 000 euroa, mutta sähköistetyn auton hankintaan voit hakea apua mm. MOVES III -suunnitelma.

Renault Clio E-Tech lupaa liikkua kaupungissa jopa 80 % ajasta sähkötilassa. Ranskalainen kaupunkiauto on varustettu yhdellä markkinoiden edistyneimmistä ja älykkäimmistä voimansiirroista, joten se on hyvä vaihtoehto.

Toyota Yaris

The Toyota Yaris hybridi Sen pituus on 3,94 metriä ja tavaratilan tilavuus 286 litraa. Hyväksytään 116 CV:n teho ja kapasiteetti viidelle matkustajalle. Sen aloitushinta on noin 18 200 euroa ja se sisältää korkean varustelutason. Se on ihanteellinen malli ajaa ympäri kaupunkia tehokkuustasonsa vuoksi. Sen vahvuuksia ovat sen mukavuus ja hyvä äänieristys.

Toyota Corolla

The Toyota Corolla hybridi Sen pituus on 4,37 metriä, tavaratilan tilavuus 361 litraa ja teho 122-184 CV. The uusi corolla tarjoaa uudistetun muotoilun, laadukkaan viimeistelyn ja korkean varustelun. Sen vahvuuksia ovat sen moottorit, turva-avustajat ja viimeistelyn laatu.

toyota corolla hybridiauto

Suzuki Swace

On mahdollista, että Suuki Swace on tunnetuin malli markkinoiden viiden halvimman hybridiauton valikoimasta, mutta ei se sen huonompi ole. Sen pituus on 4,65 metriä, tavaratila 596 litraa ja teho 122 CV. Sen hinta on lähes 22 000 euroa ja siinä on perhevartalo. Voimme sanoa, että se on veli Toyota Corolla Sport Touring. Sen vahvuuksia ovat luotettavuus, vakiovarustelu ja asuttavuus.

hyundai ioniq

The hyundai ioniq Sen pituus on 4,47 metriä, tavaratila 563 litraa ja teho 141 CV. Sen hinta alkaa hieman yli 22 000 eurosta ja voidaan sanoa, että se on yksi Suomen vahvimmista kilpailijoista. Toyota Prius. Ioniq on a idea hybridiautol jos etsit kompaktia mallia, jossa on viehättävä muotoilu ja erittäin tehokas voimansiirto. Sen vahvuuksia ovat hyvä hinta-laatusuhde, automaattivaihteisto ja tehokkuus kaupunkiympäristöissä.

halpa hyundai ioniq hybridiauto

Oliko tästä viestistä apua?