Autoalan suunnattomuus mahdollistaa hyvin harvinaisten ja «yksinomaisten» yritysten ilmaantumisen aika ajoin. Sanomme sen lainausmerkeissä, koska Aznom Automotive on yksi niistä merkeistä, joita kukaan ei tunne. Siitä huolimatta se myy jostain syystä mallia hyvin rajoitetuissa erissä, joka näyttää saavan hyvän kaupallisen vastaanoton. Jos olet unohtanut, se on Palladium, maastoauto, josta olemme jo kertoneet sinulle aiemmin, vaikkakin epämääräisesti.

muistin virkistämiseksi Muistutamme, mitä Aznom Palladium on ja miten se syntyi. Tämä malli ei ole sitä miltä näyttää, sillä vaikka siinä on SUV-siluetti, se on kehitetty lava-auton alustalle. Itse asiassa se on a erittäin hienostunut ja «tahmea» versio RAM 1500 Limitedistä niin ymmärrät, että osa hänen tekniikastaan ​​on sama. Siksi he ilmoittavat nyt adoptiosta 6,4-litraisesta Twin-Turbo-moottoristaan paljon suuremmalla teholla.

Aznom Palladiumin 6.4 Twin-Turbo -moottori on sama, jonka RAM-muisti on asennettu noukkimiinsa…

Aznom Palladium

Todellakin, 6.4 V8 Twin-Turbo -moottori, joka varustaa Aznom Palladiumin, tulee RAM-elinten pankista. Tarkemmin sanottuna se on HEMI, joka on tunnetun ja jo erittäin tehokkaan kaksoisturboahdetun 5.7 V8 HEMI:n yläpuolella. Siltä kuitenkin näyttää Asiakkaat, jotka ovat jo ostaneet Palladiumin, haluavat lisää tehoa. Eli tällä hetkellä myymän version 710 hv olisi ollut hieman niukka.

Ja ehkä se on totta, koska Aznomin SUV painaa tyhjänä 2650 kiloa. Siksi tämän ongelman ratkaisemiseksi he olisivat valinneet isännöimään 6.4 V8 HEMI Twin-Turbo -lohkon, joka kaksoisturboahtimen tukemana antaisi enemmän tehoa. Yrityksen toimittamien tietojen mukaan sen suorituskyvyn lisäys olisi ollut 862 CV saavuttaa maan kaikkien neljän pyörän kautta. Tätä varten se ylläpitää tehokasta RAM AWD -järjestelmää.

Ja tulet ihmettelemään Mitä hyötyä Aznom Palladiumista on? No, merkin mukaan askel nollasta 100 kilometriin tunnissa on noin 4 sekuntia. Omalta osaltaan suurin nopeus pysyy sisällä 250 kilometriä tunnissa. Molemmat tiedot ovat erittäin hyviä, varsinkin jos otamme huomioon, että paino ja aerodynamiikka eivät ole niiden vahvuuksia. Joka tapauksessa se käyttää matalampaa ja kiinteämpää jousitusta ja ylimitoitettua jarrujärjestelmää.

Kaiken kaikkiaan, jos pidät Aznom Palladiumista ja haluat sellaisen, meillä on sinulle pari huonoa uutista. Ensimmäinen on se sen hinta ei putoa alle 1,5 miljoonan dollarin. Toinen on se, että sen tuotanto on rajoitettu vain 10 yksikköön, vaikka meistä näyttää siltä, ​​että ne kaikki päätyvät Venäjälle, Kiinaan ja Lähi-itään. Sääli…?

Lähde – Aznom Automotive