Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

CES Las Vegas on maailman tärkein teknologiamessu. Tästä ei ole epäilystäkään, ja todisteena on, kuinka autonvalmistajat ovat muuttaneet sen yhdeksi lisätilaukseksi vuosittaisessa messukalenterissa. No, brändit hyödyntävät juhlaansa näyttämällä maailmalle, mihin he pystyvät, eikä BMW aikonut olla vähemmän. Itse asiassa he ovat työskennelleet kovasti Bayerischessä Jätä meille ojiplaticot uuden BMW i Vision Deen kanssa Sinä et pidä…?

No, ensimmäinen asia, joka sinun on tiedettävä, on se BMW i Vision Dee edistää merkin tulevaisuuden sähköisten mallien valikoimaa. Se ei tarkoita sitä, että se siirretään sellaisenaan tuotantomalliin, mutta jotkut sen fysiognomian piirteet ovat. Mielenkiintoisin asia tässä mallissa ei kuitenkaan ole ulkopuolella, joka on asennettu sedanien segmenttiin, vaan sen sisätilaan. Y selitys sen mysteerille on sen nimessä «Dee» Tiedätkö, että se tarkoittaa.?

BMW i Vision Dee CES Las Vegasissa tulee kaduille vuonna 2025 sähköisenä Neue Klasse -alustalla…

No, kuten BMW selittää virallisessa lehdistötiedotteessaan, «Dee» tarkoittaa: Digitaalinen tunnekokemus. ja ehkä mielessäsi mietit mitä tämä tarkoittaa? No, hyvin yksinkertaista: Dee pystyy ilmaisemaan tunnelmia ja ilmeitä ja jopa puhumaan ihmisille. Tätä varten se käyttää E Ink -tekniikkaa, jonka avulla se voi muuttaa ulkonäköään yhdistämällä fyysisen ja digitaalisen. Paras esimerkki tästä on sen etuosa ja sen toiminnallisuudet.

Suuri kehitys on ollut ovien takana siitä lähtien BMW:ssä he ovat «poistaneet» analogiset säätimet aivan kuten he ovat sanoneet hyvästit iDrive-komennolle. Sen tilalle tulee BMW Mixed Reality Slider -järjestelmä kosketusherkät anturit kojelaudassa ja kojetaulussa. Niistä ohjataan erilaisia ​​tuulilasin leveydelle hajautettuja näyttöjä. Ei myöskään ole puuttuvaa suuri head-up-näyttö tai a ohjauspyörä pystysuunnassa…

Kaikki tämä «teknologinen hukka» herää henkiin parin vuoden sisällä. Brändin mukaan Vuonna 2025 markkinoille saapuu ensimmäinen Neue Klasse -alustaan ​​perustuva sähköinen malli. Se on segmentti ja keskikokoinen auto, joten voimme lyödä vetoa uudesta i3-sarjasta tai iX3:sta. Lisäksi sen tuomien teknisten «makeisten» joukossa ei ole pulaa edistynyt etunäyttö Miltä i Vision Dee CES:ssä näyttää?

Mitä tulee i Vision Deen tekniikkaan, brändi ilmoittaa uusia yksityiskohtia myöhemmin. Tähän mennessä se on tiedossa istuu Neue Klasse -tasolla ja vähän muuta. Lopuksi sen tuotanto tapahtuu Debrecentin tehtaalla Unkarissa vuodesta 2025 alkaen. Myöhemmin se saapuu Müncheniin ja vuosikymmenen loppuun mennessä Yhdysvaltojen keskustaan.

Lähde – BMW