Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Vähitellen, ilman suurta melua, Buickista on tullut arvostettu tuotemerkki Kiinassa. Maa, jolla on potentiaalisimmat asiakkaat maailmassa, toivotti sen tervetulleeksi yli kaksi vuosikymmentä sitten, ja tänä aikana he eivät ole pysähtyneet. Sen kasvu on ollut eksponentiaalista. ja niin suuren menestyksen salaisuus voi olla tämä mukautuminen paikallisiin makuun. Heidän jenkkikilpailijansa eivät ole pysyneet heidän perässään, mutta baijerilaiset eivät myöskään «haistaneet koko asiaa».

olipa miten tahansa Buick on vertailuyritys varakkaiden kiinalaisten asiakkaiden joukossa. Kaikki hänen vastustajansa haluavat kuitenkin varastaa palan kakusta, eikä General Motors ole työhönsä sopiva. Joten he ovat ryhtyneet töihin ja antaneet askeleita useaan suuntaan. Ensimmäinen ja tärkein, päivitä kuvasi. Muistatko, että muutama kuukausi sitten kerroimme sinulle, että he olivat rekisteröineet uuden logon? Huomioi, koska siellä on enemmän.

Buickin mukaan sen uusi logo omaksuu modernin ilmaisun ja tekniikan tunteen…

Uusi Buickin logo

General Motors aikoo toteuttaa hyökkäyksen Kiinassa ilman rinnakkaisuutta. Buick on sen arvostetuin brändi ja jotta sen asiakkaat eivät unohda sitä he ovat retusoineet logoaan ja koko brändin yrityskuvaa. Kuten he selittävät, se on nykyaikaisempi, koska «se omaksuu modernin ilmaisun tekniikan tunteella. Ja niin paljon, koska kolme kilpeä eivät seuraa päällekkäin tai ympyrän sisällä, kuten vuonna 1990 ilmestyneessä ja vuonna 2016 retusoidussa logossa.

Kuten odotetaan tukevan tätä muutosta, General Motors päivittää valikoimaansa. Siksi Buick aikoo esittelee 12 uutta mallia, joista viisi täysin uusia ja sähköisiä, vuoteen 2025 asti. Kaksi jälkimmäisestä näkevät valon tänä vuonna hyödyntäen matriisinsa Ultium-alustan etuja. Tietojen mukaan nämä 5 BEV:tä laajennetaan kaikkiin markkinasegmentteihin: sedan, SUV ja MPV, ja ne kantavat Electra-nimeä.

Aloita tämä uusi seikkailu Buick on esitellyt kaksi mallia. Toisaalta siellä on sen ensimmäinen sataprosenttisesti sähköinen SUV: Electra-X Concept SUV. Toisaalta GL8 vuosisata josta puhuimme jo muutama päivä sitten. Ensimmäinen merkitsee esteettistä ja teknologista linjaa, jota yritys seuraa tulevina vuosina. Toinen on uusi referenssi MPV-segmentissä paljon tilaa, laatua ja luksusta etsivien asiakkaiden kuljetuksiin.

Lopuksi, Buick on ilmoittanut, että Avenir-alabrändi kasvaa. Tämä on valikoiman ylellisin käänne, ja tätä silmällä pitäen he ylittävät valikoimaansa sekä ajomukavuuden ja suunnittelun hienostuneisuuden rajoja. Emme todellakaan tiedä, mitä jälkimmäinen tarkoittaa, mutta näyttää siltä, ​​​​että he menevät loppuun, eikö…?

Lähde – Buick