Autoteollisuuden sähköistäminen tuo suuria muutoksia hyvin perinteisille yrityksille. Vaikka sitä ei ole Euroopassa Buick on yksi niistä, joilla on pisin sukupolvi General Motorsissa. On totta, että kolmen kilpen talo elää alhaisina tunteina, mutta Kiinassa on luotu tulevaisuus. Siellä se loisti jälleen, koska kotimaassaan se on päätynyt Baijerin triumviraatin ja Acuran, Lexuksen ja Infinitin japanilaisen replikan varjoon.

Kaiken kanssa, General Motors haluaa Buickin näyttävän jälleen vahvalta etkä voi sanoa, ettei hän saa hänet kaipaamaan. Jos teet vähän muistia, muistat, että hieman yli vuosi sitten hän esitteli yhteiskunnassa Buick Electra. No, näyttää siltä, ​​​​että yleisö piti siitä, että heillä oli ilo katsoa heidän virallinen debyyttinsä, ja se olisi rohkaissut jenkkiryhmää tuoda se tuotantoon. Ainakin ko laillinen askel mitä he ovat antaneet jälkeen…

General Motors voisi tuoda Shanghaissa 2020 nähdyn Buick Electran tuotantoon …

2020 Buick Electra

Kuten alalla ja teollisuudessa on tapana, kun brändillä on idea, se haluaa suojata sitä. Tätä varten on olemassa patentti- ja tavaramerkkitoimistoja, ja sinne General Motors on tullut. Kuten olemme saaneet selville, hän on pyytänyt Buick Electra -nimen oikeudellinen suoja. Ja lisäksi se ei ole tehnyt sitä yhdessä toimistossa, vaan se on siirtynyt kahteen: Yhdysvaltain patentti- ja tavaramerkkivirastoon ja Yhdysvaltojen patentti- ja tavaramerkkivirastoon. Kanadalainen IPO.

Jos tämä rekisteröinti tarkoittaa, että Electra voidaan aloittaa tuotantoon, meidän on muistettava, millainen se oli ja mitä se tarjosi. Valokuvien kanssa näemme a crossover GT-ominaisuuksilla ja perhosaukkoisilla ovilla. Optiikka oli ohutta ja siinä oli Full LED -tekniikka ja erittäin ohut puskuri, jossa ei käytännössä ollut säleikköä. Buick-merkki ja Electra-nimi olivat valaistuja, ja sen huipuksi se oli houkutteleva 23 tuuman kevytmetallivanteet.

Kuten odotettiin, jos General Motors työskentelee tuotantoversiossaan, hyvin harvat esineet pääsevät kokoonpanolinjalle. Kaikki nämä vempaimet vain nostaisivat hintaa, eikä heillä ole varaa tehdä vielä yksi virhe. Yllätyksiä ei olisi sen tekniikassa, koska se hyödyntäisi Cadillac Lyriqin Ultium-alustaa. Meidän on kuitenkin oltava varovaisia, sillä General Motors haki jo tämän nimellisarvon rekisteröintiä vuonna 2012.

Ongelma, että hän ei nähnyt valoa, liittyi hänen omaansa käyttämätön vuoteen 2014 asti. Silloin se menetti käyttö- ja hyödyntämisoikeuden tähän asti, ja he ovat aloittaneet menettelyt sen saamiseksi. Nähtäväksi jää, kuinka Buickin suunnitelmat etenevät, mutta Jos Electra tulee markkinoille, olemme vakuuttuneita siitä, että se ei tule Eurooppaan. Häpeä …

Lähde – Yhdysvaltain patentti- ja tavaramerkkivirasto – USPTO – Kanadan listautumisanti