Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Autoteollisuuden kehitys voi aiheuttaa suuren kuilun jo vakiintuneiden ja uusien valmistajien välille. On otettava huomioon, että kokonaissähköistäminen etenee epätasaisella tahdilla merkkien välillä ja siinä kiinalaiset voittaa. Se on asian ydin, eikä sitä ole enää nähtävissä eksponentiaalista kehitystä, joka on ollut sellaisilla yrityksillä kuin BYD tai SAIC Motor Group eurooppalaisia ​​kilpailijoita, kuten Volkswagenia tai Mercedes-Benziä, vastaan. Tietenkin niiden myynti on edelleen vähäistä.

Kuitenkin jokin aika sitten kuultu lause «Kiinalaiset tulevat, kiinalaiset tulevat» on enemmän kuin vanhentunut. Ja todiste on a malli, joka saapuu muutamassa päivässä. Kyse on uudesta BYD R1, jonka kiinalainen yritys on luonut lähes salassa. Itse asiassa, jos hänen kiinalaisiin sosiaalisiin verkostoihinsa jättämänsä teaser-kuvia ja videoleikkeitä ei olisi ollut, emme olisi saaneet tietää hänen syntymästään. Hänen ympärillään on kuitenkin epäilystä.

Tammikuun 5. päivänä 2023 BYD R1:n on määrä saada ensi-iltansa, vaikka meillä saattaa olla toinenkin suuri uutuus…

Tutkimalla BYD:n julkaisemia valokuvia aiomme päästä eroon kaikista näistä epäilyistä. Ensimmäinen: on uusi logo, joka ei vastaa kiinalaisen yrityksen logoa. Siksi voimme aistia, että edessämme on uusi premium-brändi, jonka avulla voimme nousta askeleen markkinoilla ja suunnata kohti Baijerin palkkioita. Toisella sijalla ovat itse mallin teaserit yhdessä teaser video jotka näyttävät hänet naamioituneena ja liikkeellä.

Otamme ne viitteinä, voimme osoittaa sen tämä BYD R1 (palaamme nimiasiaan myöhemmin) on iso maastoauto. Emme voineet sanoa kuinka pitkä sen runko tulee olemaan, mutta se pystyi flirttailemaan 5 metrin kanssa melkein punastumatta. On myös se tosiasia, että sen linjat ja vedot ovat suoria ja pystysuoraa joten se yrittäisi päästä lähemmäksi klassikoita, kuten Defender tai Wrangler. Sen lisäksi, että sinulla on upea mökki…

Kolmannella sijalla ovat sen hyvät off-road-ominaisuudet. Useat lähteet viittaavat siihen, että tämä R1 on sataprosenttisesti sähköinen tästä syystä hiekkadyyneille kiipeämisen helppous. Mutta entä joissa kahlaaminen? Sähköajoneuvolla on enemmän ongelmia tämän liikkeen kohdatessa, ja silti BYD:llä näyttää siltä, ​​​​että he olisivat ratkaisseet sen ilman suurempia ongelmia. Siksi on järkevämpää käyttää lämpömekaniikkaa jonkinlaisen kevyen tai plug-in-hybridisoinnin kanssa.

Lopuksi, kuten sanoimme aiemmin, palaamme nimen kanssa. Tämän mallin oletetaan olevan nimeltään BYD R1 mutta uutta logoa lanseerattaessa huomaamme, että se voisi muuttaa nimeään. Lisäksi, koska se voi olla premium-alabrändistä, voimme olla uuden aikakauden alussa kiinalaisen valmistajan kannalta. Itse asiassa kaikki viittaa siihen, että se tulee olemaan sen lippulaiva, mutta emme tiedä ennen kuin ensi tammikuun 5. päivänä, jolloin se saapuu…

Kärsivällisyyttä…

Lähde – BYD – Weibon BYD