Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

General Motors antaa käänteen keskitason SUV-malleihinsa. Chevroletin etualalla, koska se on talo, joka kerää eniten myyntiä, ja Buick hetkessä, he näyttävät miellyttävän suurta määrää asiakkaita. Ei ole muuta nähtävää Hienovarainen uudelleenmuotoilu, joka esitteli Buick Encore GX:n joka näki valon muutama päivä sitten Kiinassa. Mutta varokaa, heidän tarjontansa on erittäin laaja ja «eurooppalaista» Cadillac XT4:ää ei ole unohdettu.

Tiesitkö, että Cadillac XT4:llä GM halusi valloittaa Eurooppaa? Enemmän kuin hyökätä sitä vastaan, he ovat palanneet «syytökseen» tuotteella, jolla on houkutteleva muotoilu ja laatu, joka on baijerilaisten premium-kilpailijoidensa tasolla. Ongelmana on se Eurooppalaista XT4:ää on myyty vain muutamassa maassa, ja se laskee tippoja. No, nyt kun hänen kilpailijansa ovat saaneet kiinni ja hän kohtaa elinkaarensa puolivälin, hänestä «tulee komea» jatkaakseen eroa.

Uudistettu Cadillac XT4 esittelee sisustuksen, jossa on 33 tuuman näyttö ja 9K-resoluutio tai 5G-yhteys…

Uuden 2024 Cadillac XT4:n sisällä: Ylellisen kompaktin SUV:n kohottaminen

Jos katsot tarkkaan, Cadillac XT4:n tyyliä määrittävät perusvedot eivät vaihtele liikaa. Edessä ovat ohuemmat LED-ajovalot, joita täydentävät uudistetut LED-ajovalot, jotka sijaitsevat kulman tuuletusaukoissa. Kaikki tämä reunustaa sisägrilliä, jossa on uusi sisäkuvio, mutta joka säilyttää edellisen ulkomuodon. Myöskään uusista kevytmetallivanteista tai uudistetusta sävypaletista ei ole puutetta.

Jos palaamme takaisin, voimme nähdä sen the vaakasuuntaiset heijastimet asettuvat nyt uudelleen pystysuoraan. Tuloksena on dynaamisempi ja houkuttelevampi sarja, joka yhdistyy General Motorsin premium-brändin uusimpiin innovaatioihin. Kaiken kaikkiaan XT4:n suuri vallankumous on sisällä, kuten kaikki muut merkin mallit ovat kokeneet sen. Eli he käynnistävät a uusi digitaalinen näyttö, jonka koko on jopa 33 tuumaa

Tämä näyttö, joka on kaareva, Sitä käytetään digitaalisessa kojetaulussa sekä keskusnäytössä. Eikä vain sitä, sen resoluution laatu on huomattava, koska tuotemerkki julkaisee 9K. Cadillac ei kuitenkaan ole halunnut poistaa analogiset säätimet ohjaamaan järjestelmiä, kuten ilmastointia. Liitettävyyden osalta se sisältää viimeisimmät Googleen liittyvät palvelut, 5G-teknologian tai turvahälytykset takaristeykselle ja jarrutuksesta.

Lopuksi meidän on puhuttava sen voimansiirrosta. Valikoima säilyttää 2.0 turbobensiinilohko 235 hv yhdistettynä 9-vaihteiseen automaattivaihteistoon. Tätä potentiaalia voidaan hallita ajotilajärjestelmällä, joka sisältää vaihtoehdot: Tour, Sport ja Snow / Ice. Lopulta ei ole puutetta neliveto kaksoiskytkimen kautta. Kun se saapuu Eurooppaan, meillä on enemmän tietoja…

Lähde – Cadillac