Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

CES Las Vegas ylpeilee olevansa maailman tärkein teknologiamessu. Ja jos arvostamme sitä tosiasiaa, että sähköajoneuvot eivät ole enää vain kulkuväline, vaan erittäin pitkälle kehitetty teknologiakokoelma, pääsemme nykytilanteeseen. Chryslerin kaltaiset tuotemerkit tulevat hänen luokseen näyttämään maailmalle teknologisen tasonsa. Itse asiassa, jos katsomme taaksepäin, näemme, että jenkkitalon kokema kehitys on erittäin suurta.

Kuten hyvin tiedät, Chrysler kävelee käsi kädessä Stellantisin kanssa. No, talo, jossa on «tähtitähti Pentagon», on se talo, jonka italialais-galila-amerikkalainen valmistaja on valinnut näyttääkseen maailmalle. uusi teknologinen sisustus (tai ohjaamo) -konsepti. On nimeltään synteesi ja se herää eloon runsaan, jopa 37 tuuman näytön ansiosta, joka on jaettu useisiin osiin, jotta kuljettaja ja matkustaja voivat käyttää niitä. Haluatko tietää, miten se toimii? No huomioi…

Chrysler Synthesis -järjestelmä sisältää STLA Smart Cockpit-, STLA Brain- ja STLA AutoDrive -teknologian…

Ensimmäinen, Chrysler Synthesis -ympäristö herättää henkiin STLA-tekniikan. Kuten brändissä selitetään, kyse on…

«Chrysler Synthesis hyödyntää kolmea Stellantisin tekoälyllä varustettua teknologia-alustaa (STLA Smart Cockpit, STLA Brain ja STLA AutoDrive) luoda saumattomia, tehokkaita ja yhdistettyjä kokemuksia asiakkaan ja ajoneuvon välille»

Ja tätä lukiessa tulet varmasti ihmettelemään Mistä kukin näistä teknisistä alustoista koostuu? No, huomioi jokainen. älykäs ohjaamo Se ei ole muuta kuin infotainment-järjestelmä, joka, kuten olemme todenneet, kulkee koko kojelautaan 37 tuuman näytöllä. siellä on missä STLA-aivot ota hallintaasi kehittyneen tekoälyteknologian ja OTA-päivitysten ansiosta, jotka myös oppivat kuljettajien mieltymyksistä.

Sitä paitsi, virtuaalinen henkilökohtainen avustaja on aina valmiina. Sen ansiosta kuljettaja ja matkustaja voivat hallita GPS-reittejä latauspaikoilla kalenteriin. Lopuksi, emme voi jättää taaksemme viimeistä alustaa. On noin STLA AutoDrive varustettu tarvittavalla tekniikalla tarjoavat tason 3 autonomista ajoa. Lisäksi tämä alusta hyötyy myös langattomista OTA-päivityksistä.

Mitä tulee sen suunnitteluun, asettaa tietä eteenpäin Chryslerin tuleville sähköautoille. Kuten he selittävät virallisessa lehdistötiedotteessaan…

«Ohjaamon prototyyppi Chrysler Synthesis ilmaisee harmoniaa liikkeessä nykyaikaisen, kestävän ja teknologiaan keskittyvän muotoilukielen kautta. Kaksipaikkainen hytti on saanut vaikutteita Chrysler Airflow Conceptin ulkonäöstä ja edustaa Chryslerin tulevaisuuden suunnittelusuuntaa.»

Chryslerin toimitusjohtajan Chris Feuellin mukaan…

«Chrysler Synthesis osoittaa Chryslerin nykyaikaisen, teknologisen ja kestävän sisustussuunnittelun integrointi edistyneellä Stellantis-teknologialla luodakseen Harmony in Motionin asiakkaiden jokapäiväiseen elämään a liikkuvuuskokemus, joka on helpompi käyttää, yhdistetympi ja tehokkaampi«

Ehkä sen virallinen debyytti tapahtuu vuonna 2025 kun Airflow Concept näkee valon tuotantomallina. Silloin tällöin…

Lähde – Chrysler