Saltar al contenido

Citroën C4 Spacetourer VS Kia Carens, tilaa, muotoilua ja käytännöllisyyttä pienellä rahalla

27 de septiembre de 2022
Citroen C4 Spacetourer VS Kia Carens tilaa muotoilua ja kaytannollisyytta

Auton ostamisesta voi tulla monimutkaista, ja on tärkeää vertailla eri vaihtoehtoja ennen tietyn mallin valitsemista. Ennen kaikkea segmenteissä, joissa on niin monia vaihtoehtoja, kuten tämä. Tässä viestissä vertaamme Citroën C4 Spacetourer vs Kia Carensvertailu kahden mallin välillä, jotka erottuvat sisätiloistaan, muotoilustaan ​​ja käytännöllisyydestään, kaikki erittäin edulliseen hintaan.

Citroën C4 Spacetourer vs Kia Carens koko

Koolla on väliä tässä Citroën C4 Spacetourer vs. Kia Carens -vertailussa, koska se on keskeinen ostotekijä näiden mallien välillä. Citroën C4 Spacetourer mittaa Pituus 4,43 metriä, 1,62 metriä korkea, 1,82 metriä leveä ja akseliväli 2,78 metriä. Kia Carens on puolestaan ​​huomattavasti pidempi, sillä se on 4,52 metriä pitkä, 1,61 metriä korkea, 1,80 metriä leveä ja hieman lyhyempi akseliväli 2,75 metriä.

Paino vaikuttaa kulutusongelmiin, Citroën C4 Spacetourer osuu vaakaan 1,280 kiloakun taas Kia Carens painaa 1 458 kiloa. Molemmissa autoissa on tärkeä ominaisuus, kun on kyse autoista, joissa on perhe- tai usean matkustajan matkustaminen.

kia välittää kokoa

Citroën C4 Spacetourer vs Kia Carens tavaratila

Tavaratilan mitat ovat yksi niistä näkökohdista, jotka näiden kahden mallin kuljettajat ottavat eniten huomioon. Spacetourerin tavaratilan tilavuus on 537 litraa, joka voidaan kasvattaa 1 600 litraan, kun taas Kia Carensissa on 536 litraa, joka voidaan kasvattaa 1,698 litraa takaistuinten kääntäminen alas.

tavaratilan citroen c4 spacetourer

kia carens trunk

Citroën C4 Spacetourer vs Kia Carens suunnittelu

Autot ovat aikojen alusta lähtien vietelleet kuljettajia ja heidän perheitään suunnittelullaan. Valmistajat työskentelevät tässä osiossa erittäin huolellisesti, koska se on suorin tapa tavoittaa tulevat asiakkaat ja Tee ero. Citroën C4 Spacetourer on suunniteltu tyypillisillä chevron-tuotemerkin linjoilla, premium-tyylillä, joka käynnisti brändin jokin aika sitten.

Kia Carens on hieman rohkeampi muotoilu, mutta päätös riippuu henkilökohtaisesta maustasi, koska molemmat mallit tarjoavat mielenkiintoisia linjoja.

Citroën C4 Spacetourer vs Kia Carens sisusta

Citroën C4 Spacetourerin ja Kia Carensin sisämukavuus on toinen näiden kahden mallin yhteinen piirre. Lisäksi sekä Carensin että C4 Spacetourerin tekninen arsenaali on ihailun arvoinen.

Molemmat ovat yhteensopivia Apple CarPlay- ja Android Auto -järjestelmien kanssa, mikä tekee niistä autenttisia malleja sekä nykyaikaisuutensa että käyttömukavuutensa vuoksi.

sisustus citroen c4 spacetourer

1664243854 348 Citroen C4 Spacetourer VS Kia Carens tilaa muotoilua ja kaytannollisyytta

Citroën C4 Spacetourer vs Kia Carens moottorit

Mitä tulee mekaniikkaan, Citroën C4 Spacetourer on saatavana vain bensiini- ja dieselmekaanikkona:

  • 1,2 litran PureTech 130 hv
  • 1,5 litran BlueHDI 130 hv

Kia Carens -moottorimalli on hieman laajempi, koska se on saatavana bensiini- ja kahdella dieselyksiköllä. On syytä mainita, että voima lähetetään etuakselille.

  • 1,6 litran GDi, 135 hv teho ja 165 Nm suurin vääntömomentti yhdistettynä kuusivaihteiseen manuaalivaihteistoon.
  • 1,7 litran CRDi 116 ja 260 Nm tai 141 hv ja 340 Nm suurin vääntömomentti.

Citroën C4 Spacetourer vs Kia Carens hinnat

Citroën C4 Spacetourerin ja Kia Carensin hinnat riippuvat verhoilusta, moottorista ja jopa auton kunnosta. Citroënin hinnat alkavat 19 690 eurosta ja Kia Carenien 20 750 eurosta.

Mitä tulee Käytetty Citroën C4 Spacetourer ja tilaisuudessa, Clicarsista voit ostaa tämän mallin verkosta alkaen 17 790 eurosta, kun taas Käytetty Kia Carens ja tilaisuus on tullut napsautuksia mielenkiintoinen hinta, joka alkaa 12 390 eurosta.

Löydä sinulle parhaiten sopiva Citroën C4 Spacetourer tai Kia Carens ja saat sen kotiin poistumatta sohvalta.

Oliko tästä viestistä apua?