Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Citroënin siirto My AMI:n kanssa on osoittautunut Stellantisille pyöreäksi. Alempien segmenttien sähköistäminen vie jonkin aikaa, mutta ne raaputtavat myyntiä hyvin yksinkertaisella tuotteella. Se ei ole paras vaihtoehto lähteä tielle, eikä sen hyväksyntä suosittele sitä, mutta markkinoilla on jo käsitys siitä, mitä on tulossa. Lisäksi gaalatalossa osataan edetä.

Kyllä, sillä lyhyen ajan, jonka My AMI on ollut myynnissä, he ovat antaneet muistiinpanon useaan otteeseen. He ovat onnistuneet tekemään tämän perusteella esittelee erikoisia ja mielenkiintoisia versioita, kuten My Ami Buggy Concept. Lisäksi he pitivät siitä niin paljon, että on pakko laittaa ne myyntiin. No, nyt he palaavat taisteluun ja tekevät sen uudella versiolla, joka on sarjan korkein. Se on noin Citroën My AMI Tonic

Citroën My AMI Tonicilla My Ami Khaki- ja My Ami Vibe -versioiden valmistus lopetetaan…

Citroën My AMI Tonic

Kuten kuvista näkyy, uuden Citroën My AMI Tonicin perusrakenne pysyy ennallaan. Sen sijaan sen tekijät ovat päättäneet sisällyttää tiettyjä uutuuksia, jotka perustuvat korirakenteen tarroihin ja muihin elementteihin, kuten esim. etuoptiikan verhoilut. Kuten Citroën selittää virallisessa lehdistötiedotteessaan, «ne muistuttavat aurinkolaseja» tai napakuppeja, tuulilasin alla olevaa mustaa listaa, pyöränkaaret tai kattotangot.

Nämä elementit erottuvat joukosta väriyhdistelmä, joka pukee kehosi. Tätä varten he ovat valinneet khakin ja kirkkaan keltaisen, jotka Citroënin mukaan «konfiguroivat raikkaan ja eloisan version, joka rohkaisee matkustajia kohtaamaan jokaisen matkan erittäin elinvoimaisesti». Ensimmäinen peittää elementtejä, kuten tarroja ovien alaosassa tai ulkoverhoilussa, toinen liittyy ensimmäiseen sovelluksessaan.

Sisäpuolelta Citroën My AMI Tonic on varustettu vakiona toiminnallisilla lisävarusteilla, kuten a älypuhelimen klipsikolme säilytystilaa kojelaudassa, oviverkot, keskiseinäverkko, koukku laukkuille, matoille ja Dat@mi-järjestelmä, jolla älypuhelin yhdistetään Amiin. Täällä ulkoa koristeelliset sävyt näkyvät sisällä säilytystiloissa tai oviverkkojen reunassa…

Kaiken kanssa, uusi Citroën My AMI Tonic tulee myyntiin Espanjassa, Ranska, Italia, Portugali, Belgia, Yhdistynyt kuningaskunta, Kreikka, Marokko ja Turkki. Lisäksi se sijoitetaan valikoimaan täydellisimpana versiona. Se on muuten se, joka vetää markkinoilta My Ami Khaki- ja My Ami Vibe -versiot, joita ei enää valmisteta.

Lähde – Citroen