Cupra julkaisee uuden erikoisversion kompaktille mallille. On nimeltään Cupra Leon VZ Cup ja brändin mukaan se on tapa osoittaa kunnioitusta kilpailun Cup-malleille. Lisäksi se tuo Leónille uutta ilmettä ja tyyliä sekä viisiovisessa korirakenteessa että Sporstourer-perheessä.

Ensimmäisenä mainittava asia, että Cupra León VZ Cup -versio on saatavana kolmella eri mekaanisella vaihtoehdolla. Ekologisin on ladattava hybridi 1.4 TSI e-Hybrid 245 hv, kun etsimme lohkon maksimaalisia etuja 2.0 YTE muunnelmissa 300 hv ja etuveto sekä 310 hv 4Drive Sports Tourerista.

Cupra Leon VZ Cup takana

Jos katsomme ulkoiset tiedot, näemme 19-tuumaiset kevytmetallivanteet mustan ja kuparin sävyinä, mustan takaspoilerin (koska Cupra parantaa ilmavirtausta), saman sävyiset peilisuojukset ja tummat alumiinisävyiset sivuhelmat. Hänen läsnäolonsa on erittäin aggressiivista.

CupBucket-istuimilla, kuten VZ5

Cupra Leónin sisustus tässä VZ Cup -versiossa on hieman merkittävämpi, varsinkin kun esitellään CupBucket-päätyistuimet Formentor VZ5, saatavana mustana nahana ja bensiininsinisenä. Muuten, nämä istuimet ovat muita alempana, mikä lisää urheilullisuuden tunnetta ja laskee painopistettä hieman.

Cupra Leon VZ Cup ohjauspyörä

Sisällä ei ole puutetta saumat kuparin sävyssä nimeltä Copper kojelautaa ja istuimia pitkin sekä monitoimiohjauspyörä, jossa on kaksi käynnistyspainiketta ja integroitujen ajotilojen hallintaa.

Cupra León VZ Cupin tuotanto on juuri alkanut Martorellin tehtaalla, mutta emme vielä tiedä niin tärkeitä yksityiskohtia kuin ajankohta, jolloin se tulee myyntiin, milloin se alkaa myyntiin tai hinta Espanjaan. Olemme ottaneet yhteyttä Cupraan ja he kertovat meille, että se saapuu maahamme, vaikka he eivät voi tarjota tarkkaa päivämäärää, koska heidän tärkein prioriteettinsa on nyt toimittaa aiemmat vireillä olevat tilaukset.