Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Aasialaisten merkkien kasvu Espanjan (ja Euroopan) automarkkinoilla on ylivoimaista. Tänään puhumme aiheesta DFSKjoka esitteli meille muutama tunti sitten ja antoi meille mahdollisuuden testata sen vertailumallia näille tuleville kuukausille ja vuosille DFSK 500. Kyse on a kompakti SUV todella edulliseen hintaan: alkaen 18 495 euroa20 719, jos haluamme ekomerkki DGT:n nestekaasujärjestelmällä.

Ensinnäkin on tärkeää mainita DFSK:n laajentuminen Espanjassa. Se on brändi, joka uskoo edelleen täysin fyysisiin jälleenmyyjiin ja heidän myyntiedustajiinsa, sillä tällä hetkellä on 33 myyntipistettä, jotka kasvavat 45:een tämän vuoden lopussa. Kiinalaisen yrityksen arvio on myydä 1 300 yksikköä seuraavan kahdentoista kuukauden aikana, joista noin 700 sisältää uuden DFSK 500:n.

DFSK 500 on yksinkertainen rakenne

DFSK 500 takatesti

DFSK sanoo, että sen 500-malli on sijoitettu B-SUV-segmentin malliksi, vaikka meidän näkökulmastamme se on lähempänä C-maastoautoa sen ansiosta. Pituus 4,38 metriä. Koska olemme puhuneet toimenpiteistä, akseliväli on 2,65 metriä ja vähimmäismaavara on 19 senttimetriä, mikä antaa sinun poistua asfaltilta tietyillä takuilla. Runko puolestaan ​​on 1,85 metriä leveä ja 1,65 metriä korkea.

Kunnioittaen Ulkomuotoilu, ei voida kiistää, että sillä on itämainen alkuperä. Älä kuitenkaan lankea ylimielisyyksiin, koska siitä tulee kivaa. Tietysti vuonna 2023 se näkee hieman halogeeniajovalot ja 16 tuuman vanteet jopa kärjessä. Joka tapauksessa meidän on muistettava, että se on edullinen auto.

Sitten sinulla on mielenkiintoisia ratkaisuja, kuten linjat ja rivat sivulla tai kelluva katto tyyli jättämällä takapilarin mustaksi visuaalisen tehosteen luomiseksi. Siellä on myös haineväantenni ja hienovarainen mutta tyylikäs kattospoileri. Takaosa on jokseenkin «silmäinen», sillä portin alueella näkyy paljon peltiä. Mutta makuista ei tietenkään kirjoiteta mitään…

Sisustus on mukava, vaikka tekniikaltaan vanhentunut

Sisätilojen DFSK 500 -testi

Sisään mentäessä emme myöskään ole yllättyneitä. Toistan, se on auto, joka alkaa vain 18 500 eurosta aikana, jolloin ajoneuvojen hinnat nousevat pilviin. Ole varovainen, suunnittelu näyttää minusta erittäin onnistuneelta ja Minusta se oli miellyttävä. Niiden yhdistäminen onnistuu lähes aina pilkkopusta punaisilla tikkeillä.

Mutta tietysti on sellaisia ​​asioita mediajärjestelmä (7 tuuman kosketusnäyttö), jota on vähän päivitetty, vaikka siinä on selain, peruutuskamera ja Mirrorlink yhdistääksesi mobiililaitteemme. Kojetaulu ei omalta osaltaan ole teknologisimpia, sillä edes sen pieni keskusnäyttö ei ole värillinen, mutta se näyttää tärkeimmät tiedot selvästi näkyvästi ja selkeästi, mikä on tärkeää.

Mitä tulee materiaaleihin, se ei ilmeisesti käytä kovin korkealaatuisia elementtejä, runsaasti kovaa muovia tosin myös hieman pehmeämmillä kojelaudan alueilla. Hyvä asia on se kokoonpano yleisellä tasolla näyttää varsin onnistuneelta. Silloin meillä on myös tarpeeksi reikiä esineiden ja juomatelineiden jättämiseen.

Ja hyvällä asuttavuudella

DFSK 500 takaistuimen testi

Kunnioittaen tilaa etuistuimilla, käytännössä kaiken kokoiset aikuiset voivat tuntea olonsa helpottuneeksi. Ainoa huomattava haittapuoli tässä suhteessa on, että ohjauspyörässä on korkeussäätö, mutta ei syvyyssäätöjotain, mitä olen missannut tämän ensimmäisen yhteydenoton aikana.

Jos mennään takaistuimet, pääsy on hyvä ja asumiskelpoisuus on enemmän kuin tarpeeksi kahdelle aikuiselle kaikkiin suuntiin. Lisäksi siirtotunnelia ei juuri ole, joten keskusaukiolla voisi matkustaa ei kovin suuri viides asukas; vaikkakin loogisesti epämukavammalla tavalla. Yksi yksityiskohta on, että lattia on hieman korkealla, joten istumme takana polvet hieman koholla, mikä ei ole niin mukavaa.

Testaa DFSK 500 -runkoa

Sillä välin, tavaratilaan mahtuu 318 litraajoka ei ole kovin korkea luku, mutta totuus on, että ensi silmäyksellä näyttää siltä helppokäyttöinen tavaratila ja riittää normaalille perheen matkatavaralle. Lattian alapuolella meillä on toinen arkku, mutta se on pääasiassa nestekaasusäiliön miehitetty.

Sen moottori on vaatimaton, ja siinä on mahdollisuus nestekaasuun

Testaa DFSK 500 nestekaasumoottori

DFSK 500:n mekaaninen toiminta-alue ei voisi olla yksinkertaisempi. Meillä on 1,5 litran vapaasti hengittävä bensiinimoottori, mutta koska se ruiskutetaan epäsuorasti, se on helppo mukauttaa nestekaasuun, jolloin se saa DGT:n ympäristömerkin ja sen tuomat edut. Itse asiassa, merkki myy sitä jo nyt suoraan nestekaasuun sovitettuna, vaikka se maksaa noin 2200 euroa enemmänjossa on 52 litran säiliö nesteytetylle kaasulle, mikä antaa sille yhteensä yli 1 000 kilometriä.

Tämä lohko kehittyy 106 hv 6000 rpm:llä ja suurimmalla vääntömomentilla 148 Nm 2 800 ja 3 600 kierrosta, ja keskikulutus WLTP:ssä on 8,3 l/100 km. Espanjassa aina yhdistetty CVT-automaattivaihteistoon ja etuvetoon. Jos puhumme eduista, sen maksiminopeus on 165 km/h ja se kiihtyy nollasta sataan 8,9 sekunnissa teknisen tiedotteen mukaan.

Ajaminen: DFSK 500:n ratin takana

Dynaaminen DFSK 500 -testi

Tämän esityspäivän aikana olemme saaneet tehdä a ensimmäinen kosketus LPG DFSK 500:aan. Siksi yksikkömme tuulilasissa on Eco-merkki. Dynaaminen testi ei ole ollut kovin laaja, mutta riittävän selkeä antaakseen meille selkeän ensivaikutelman tästä kiinalaisesta SUV-tyyppisestä mallista.

alkaen hänestä moottori1500 cc ja ilman ahdinta, ei salli liikaa iloa. Vielä enemmän, jos otamme huomioon, että sen mukana tulee automaattinen CVT-tyyppinen vaihteisto. Se on vaatimaton mekaanikko, kuten muukin auto, joka riittää Pääasiassa kaupunkireiteillä ja vähän ulkoilua tiellä.

DFSK 500 koeajo

Sen toiminta on riittävän sujuvaa, mutta on totta, että toipuminen on hänelle vaikeaa, nopeutuu. Sitä paitsi, vääntömomentinmuuntimen tyypin muutoksen vuoksi, kun kiihdytetään kovaa, moottori pyörii paljon ja nopeuden nousu ei ole suurijoten se on jonkin verran epämukavaa johtuen sisällä olevasta melusta ja turhautumisesta, jota se voi aiheuttaa esimerkiksi moottoritien jyrkässä rinteessä.

Auto, joka kiertää rauhallisissa rytmeissä

Moottoria lukuun ottamatta se on auto mukavat jousitukset. Siinä on McPherson-tuki edessä ja vääntötanko takana. Tätä mukavuutta kolhujen ylittämisessä auttavat renkaat, joissa on paljon palloa, ja mukavat istuinten pehmusteet. Mutta loogisesti tämä johtaa rangaista, jos haluamme tehdä kulman suhteellisen korkealla vauhdillakoska runko kallistuu ja istuinten sivuttaistuki on minimaalinen.

DFSK 500 testaa lateraalista dynamiikkaa

The Ohjaus on pehmeä ja siinä on hyvä apu, jonka avulla voimme liikkua ja liikkua ympäri kaupunkia mukavasti ja miellyttävästi. Myös ohjauspyörässä on hyvä kosketus verhoilunsa ansiosta. Minun näkökulmastani se tarvitsee hieman enemmän tarkkuutta ja pienempää välityssuhdetta, koska joudumme kääntämään ohjauspyörää monta astetta hitaissa mutkissa.

Kuten sanoimme, yhteydenpito ei ole ollut kovin laajaa ja siksi emme ole pystyneet mittaamaan polttoaineen kulutusta. Joka tapauksessa voimme varmasti pian tehdä pitkän aikavälin testin tällä DFSK 500:lla saadaksemme lisätietoja siitä ja saada auton todellisen kulutuksen.

johtopäätöksiä

DFSK 500 testitakavalot

DFSK 500 saapuu tavoitteenaan kasvattaa merkittävästi valmistajan myyntiä Espanjassa. Sen tärkeimmät argumentit ovat alhainen hinta ja yksinkertaisuus, josta voi olla hyötyä niille, jotka etsivät tilavaa autoa jokapäiväiseen käyttöön, jota käytetään pääasiassa kaupungissa ja ympäristössä, ilman pitkiä matkoja. Minun näkökulmastani, sen suuri akilleen kantapää on ilmakehän moottorin suorituskyky yhdessä CVT:n kanssa.

Ottaen huomioon kilpailijatsuorimmat ovat Dacia Duster ja MG ZS. Ne ovat samankokoisia ajoneuvoja ja myös halvemmalla kuin perinteiset yleismerkit. Ilmeisesti ne eivät myöskään anna kovin suurta vaikutelmaa laadusta.

DFSK 500 laitteet

DFSK 500 mittaristotesti

Luksus

 • Halogeenipäiväajovalot
 • Nahkaverhoilu
 • automaattiset valot
 • Ilmastointi
 • 7 tuuman kosketusnäyttö
 • peruutuskamera
 • bluetooth hands free
 • Vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin

Älykäs (lisää)

 • LED-päiväajovalot
 • sähköinen seisontajarru
 • Sadetunnistin
 • automaattinen ilmastointi
 • Sähköisesti avattava kattoluukku
 • Hands-free-avautuminen ja käynnistys
 • Pysäköintitutkat edessä ja takana
 • Sähköisesti taittuvat peilit

DFSK 500 hinnat Espanjassa

Testaa DFSK 500 etuprofiilia

Moottori Polttoaine Muuttaa Suorittaa loppuun Hinta Hinta rahoituksella
Moottori Polttoaine Muuttaa Suorittaa loppuun Hinta Hinta rahoituksella
1,5 litraa 106 hv Bensiini Automaattinen CVT Luksus 20 995 € 18 495 €
1,5 litraa 106 hv nestekaasu (ympäristömerkki) Automaattinen CVT Luksus 23 219 € 20 719 €
1,5 litraa 106 hv Bensiini Automaattinen CVT Älykäs 22 995 € 20 495 €
1,5 litraa 106 hv nestekaasu (ympäristömerkki) Automaattinen CVT Älykäs 25 219 € 22 719 €

Galleria DFSK 500