Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Siitä on hiljattain kiistetty ensimmäinen painos 6 tunnin Suzukista, off-road-säännöllisyyskilpailu, johon meillä on ollut ilo osallistua. Itse asiassa kaiken kaikkiaan olemme olleet 33 osallistujaa, kaikki kollegat autolehdistöstä, jaettuna seitsemään 4 tai 5 hengen joukkueeseen. Auto oli kaikille joukkueille sama, maastoauto suzuki jimny pro.

Tiimimme koostuivat Samuel Saco, Jesús Moreno, Orlando Ríos, Hugo Valverde ja minä. Kuuden tunnin kilpailun aikana kohtaamme kolme eri reittiä eri komplikaatioineen. Kyse ei ollut nopeudesta, vaan jokaisen kierroksen suorittamisesta organisaation meiltä pyytämässä ajassa. Jos kestimme kauemmin, rankaisimme, ja jos kestimme vähemmän, rankaisimme myös.

Suzuki Ibérica on luonut tämän kilpailun 20-vuotisjuhlansa puitteissa.

6 tunnin Suzuki

Emme olleet ollenkaan huonoja säännöllisyys, onnistuu olemaan toiseksi paras joukkue. Oli jännitteitä, hermoja ja teimme oudon virheen, varsinkin testin alkuvaiheessa. Mutta epäilemättä nautimme todella kokemuksesta ja siitä nautinnosta kilpailemaan ajamisesta, vaikka se olisi säännöllisyyttä eikä puhdasta nopeutta, ja suuri toveruus. Voittajajoukkueeseen kuuluivat Alfredo Rueda, Joan Dalmau, Álvaro Ortega, Daniel Cuadrado ja Ramiro Mansanet.

Samaan aikaan, kun kaksi henkilöä tiimistä yritti naulata sekuntikelloa, loput meidän piti suorittaa muita testejä, kaikki ne ovat erittäin hauskoja ja myös Suzuki-mallien ratin takana. Kaksi erityisesti kutsuttuja. Yksi jossa vanhassa Suzukissa oli kaksi ohjauspyörää, yksi kutakin akselia varten. Toinen, Dyslexic Suzuki, jossa suunta oli päinvastainen. Eli käänsit ohjauspyörää oikealle ja suunta osoitti vasemmalle ja päinvastoin; mutta myös polkimet vaihdettu.