Saltar al contenido

ECO-auton ostaminen, miksi ja mitä hyötyä siitä on?

2 de febrero de 2022
ECO auton ostaminen miksi ja mita hyotya siita on

Markkinoilla on tällä hetkellä monia malleja erilaisilla polttoaineilla, mutta mikä on ECO-auto? ECO-autolla tarkoitetaan mitä tahansa mallia, joka toimii osittain tai kokonaan sähköllä. Eli hybridit, ladattavat hybridit ja 100 % sähköiset. Nyt miksi ostaa ekoauto?

Liikkuvuus on muuttumassa, joten autonvalmistajat ovat panostaneet jo jonkin aikaa ekologisia malleja joiden tavoitteena on parantaa elämänlaatua kaupungeissa ja tuoda huomattavia säästöjä kuljettajien taskuihin. Tämä viesti tekee kolhua käyttäjiin, ja yhä useammat ihmiset ovat rekisteröityneet ECO liike.

Ajan myötä ECO-autojen pääongelmat, kuten autonomian ahdistushinta ja niukka latausverkkoratkaistaan.

Miksi ostaa ECO-auto tänään?

On paljon painavista syistä, jotka muuttavat tasapainoa ECO-auton ostoon. Yksi perustekijöistä on ympäristön säästäminen. Emme voi unohtaa, että nämä päästöttömät mallit auttavat kuljettajia saavuttamaan a huomattavia säästöjä; vaikka joskus alkuperäinen maksu on hieman suurempi.

Viisi sahkoauton etuaToinen tärkeä syy ECO-autoa ostaessasi on ajaminen ei melusaastetta ja turhaa melua. Lisäksi tämän tyyppisen ajoneuvon vakuutus on kattavampi ja sisältää jopa henkilökohtaisen latausaseman, kuten seinälaatikko. Samoin säännöt kattavat latauskaapelit ja akun.

ECO-pysäköinti on paljon helpompaa kaupungeissa kuten Madridissa ja Barcelonassa. Tämäntyyppiset ympäristöystävälliset mallit voivat pysäköidä ilmaiseksi säännellyt pysäköintialueet, OLLA. On huomattava, että ECO ovat vapautettuja rekisteröintiveron maksamisesta. Lisäksi, jos asut Madridissa, voit hyötyä jopa 75 %:n alennuksesta Mekaaninen vetovero, Tunnetaan myös nimellä «numeerinen». Tarvitsetko lisää syitä? Niiden ylläpito ja korjaukset ovat edullisempia.

Osta ECO-auto, miten ja missä se tehdään?

ECO-autojen hinnat ovat laskeneet viime aikoina. Tällä hetkellä uuden ECO-auton ratin taakse pääsee noin 10 000 eurolla; on kyseessä Dacia jousi jonka teho on 45 hv ja kantama kaupunkialueella 305 km ja yhdistetty toimintasäde 230 km. Jos kuitenkin haluat ajaa ekologisella autolla, voit pyytää tukea auton hankintaan MOVES III -suunnitelma. Nämä bonukset voivat olla jopa 7 000 euroa.

Älä usko, että se on ainoa tapa ajaa ECO-autoa, Clicarsissa voit valita a hyvä käsimalli. Sinulla on käytettyjä ekoautoja jokaiseen makuun.

Oliko tästä viestistä apua?