Saltar al contenido

Eniten varastettuja autoja Espanjassa

21 de octubre de 2021
Eniten varastettuja autoja Espanjassa

Espanjan varastetuimmat autot

Elämässä on asioita, joita on vaikea sulattaa, ja auton varastaminen on yksi niistä.

Se tunne, joka tulee, kun huomaat, että autosi, SINUN AUTOSI, se ei ole siitä, mihin jätit sen. Tämä epävarmuus siitä, ettet tiedä, teitkö virheen tai – se ei voi olla … se on varastettu sinulta!

Valitettavasti roistot eivät ole vain autossasi … Haluatko tietää mitä eniten varastettuja autoja Espanjassa? Missä vyöhyke ja missä aikakausi?

Kiinnitä turvavyösi, koska selitämme sen sinulle alla!

Makeimmat hampaat

Lähes mikä tahansa auto, uusi tai käytetty, voi olla varkaiden kohteena. Tilastojen mukaan suurin osa on kompakti ja useimmin myytävien mallien joukossa. Tai auton huippuluokan.

Olkoon miten tahansa, sillä mitä he eivät välitä, on pyörän varkaus… Mikä tahansa ja melkein mikä tahansa paikka näyttää fantastiselta vaihtoehdolta.

Istuin Leon

Tämä on yksi edullinen varkaiden toimesta. Se on yksi autoista Myydyimmät Espanjassa on monia pre- ja post -malleja, joten he voivat myydään palasina tai kokonaisina. Lisäksi se on a moderni ajoneuvo, hyvin varusteltu, uusi tekniikka ja todella houkutteleva kuva.

Audi A3

Tämä malli on toinen eniten varastettuja autoja Meidän maassamme. Tämä ajoneuvo on merkitty «huippuluokan”Ja se on todella ruokahalua varkaille. A3: t, jotka varastavat täällä, ne päätyvät yleensä Itä -Eurooppaan tai Pohjois -Afrikassa, jossa niillä on paljon myyntipisteitä markkinoilla.

Vaikka hänen varkaudenestojärjestelmä on todella etukäteentai varkaat hallitsevat heidät kaikki … vaikka se tarkoittaisi ikkunoiden rikkomista päästäkseen sisälle.

Autovarkauksia lasten kanssa

Volkswagen golf

Tämä auto on epäilemättä makea karamelli. He varastavat palaset, koristeet, koristeet, pyörät, taustapeilit ja kunnes vaihdelaatikot. Ilmeisesti … myös koko auto voidaan viedä pois, mutta pääsääntöisesti ne purkavat sen kokonaan ja jättävät vain rungon.

Varkauden auton pyörät

Miten ja missä se yleensä tapahtuu?

Tutkimuksen mukaan Techco Securitysuurin osa maassamme tapahtuvista autovarkauksista tapahtuu vuonna Madrid (34%), Barcelona (15%), Sevilla (8%) ja sisään Malaga (7%).

Lisäksi varkauksia tapahtuu 90% ajasta julkiset pysäköintialueet ja kadulla. 7% suoritetaan tankkauksen aikana ja loput 3% pelottelun tai voiman avulla.

Voiko sen välttää?

Vältä autosi varastaminen se on lähes mahdotonta. Kyse on onnesta ja tietysti siitä yritä estää sitä. Tätä varten annamme sinulle useita hyödyllisiä vinkkejä:

  • Julkisilla pysäköintialueilla pysäköi vartijan hytin lähelle. Täydessä valossa.
  • Jos pysäköit kadulle, varmista, että se ei ole pysäköity samaan paikkaan pitkään aikaan.
  • Jos pysäköit minne tahansa, niin lyhyeksi ajaksi kuin aiot, poista avain virtalukosta. On monia tapauksia, joissa auto on varastettu avaimilla.
  • Älä koskaan jätä mitään arvokasta sisälle tai näkyville. Jos teet niin, he eivät epäröi avata sitä.

Oliko tästä viestistä apua?